Andrewq0 Posted August 26, 2023 Posted August 26, 2023 Nume : Andrei Vârstă : 18 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Nevoie proprie de implicare intr-o comunitate si de a cunoaste mai multi oameni. Ce sectiune dorești spre moderare? : Oricare dintre sectiunile care au nevoie de un ajutor in plus, nu am alte preferinte. Ce îmbunătătiri poti aduce sectiunii moderate? : Sunt creativ, sunt sigur ca pe parcursul timpului voi face diverse propuneri cu scopul de a ajuta sectiunea pe care o voi modera. Explică activitatea ta pe forum și sectiune din ultima vreme : Activitatea mea pe forum rezulta strict din responsabilitatea de admin pe care o am/am avut-o, pe anumite servere de pe comunitate. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?: Desigur. Ești recomandat de cineva din comunitate? : Nu Alte precizări : Nu am nimic de adaugat. Poti intra pe teamspeak la ședinte? : Daca este necesar, da.
Community Founders Ares Posted August 26, 2023 Community Founders Posted August 26, 2023 7 zile proba - Sectiunea Stiri ! Mult noroc !
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.