Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

[1]. Nume:Claudiu 

[2]. Nick server:Purificator

[3]. Varsta:18

[4]. LeveL:23

[5]. Ore jucate[Apasa Aici]:380

[6]. Ai citit regulamentul?:Zm#LeagueCs

[7]. De ce doresti admin?: știu ca m am întors asa dintr-o data dar a-și dori sa rămân aici pe sv pentru ca munca de 2 ani de zile sa nu se ducă asa și sa I ajut pe cei noi

Postat

Contra. Nu ai link gametracker si activitatea este scăzuta. 

• LCS PREMIUM
Postat

Contra , mai fă activitate ! Dovedește că meriți grad ! 

Postat
52 minutes ago, Rusu Radu said:

Contra , mai fă activitate ! Dovedește că meriți grad ! 

Comentariul tau nu se va lua in considerare deoarece nu faci parte din staff. Daca ai ceva de raportat impotriva acestui user, esti liber sa o faci, in rest doar opinia staff-ului se va lua in considerare.

Postat

1. Ciudata cererea, pentru ca avem un "intrus" care nu face parte din staff, dar si-a dat cu parerea

2. Am dori si noi un link cu gametraker - asa pot zice si eu ca am 1000 de ore jucate.

3. M abtin de la vot pro / contra deocamdata pana la linkul cu gametraker. 

Postat

Citeste Regulamentul cu atentie + nu ai activitatea Necesare Revino data viitoare cu alta cerere Cand faci activitate pe server pana Atunci
contra.png.7e38956b201563d33621681307b0c0e4.png

Postat

Activitate am dar dacă am apărut dintr-o data e greu sa ma vedeți toți cat timp am fost plecat ați apărut voi ăștia mai noi dar dacă nu îmi știți statutul asta e 

Postat

Eu iti dau pro te am vazut de 2 ori de cand te ai apucat da avem nevoie de staff activ ca unii uita sa mai intre si n au de unde sti cine intra pe sv si cine nu asa ca ii rog sa nu si dea cu parerea aiurea daca nu intra pe sv si n ai habar cine intra si cine nu 

• Mersi 1
Postat

Merge un Pro si de la mine peste 2 luni revii cu o alta cerere 💀

• Mersi 1
Postat

Eu iti dau Pro, mareste activitatea !!!

• Mersi 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate