KiLLInG Postat Februarie 22, 2023 Postat Februarie 22, 2023 Nick : KiLLInG Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : - Nume canal TS3 : - Contact owner : @Thejudge251@KiLLInG Moderatori categorie : @Thejudge251@KiLLInG Sub-Forumuri: [ AKA ] AVIZIER VIRTUAL ● În aceasta categorie găsiți anunțuri importante despre server și regulamentul serverului [ AKA ] DONAȚII SERVER ● În această categorie puteți aduce un beneficiu financiar serverului. [ AKA ] STAFF SERVER ● În această categorie găsiţi informatii despre echipa AKA.LEAGUECS.RO [ AKA ] CERERI ADMIN | ADMIN REQUEST ● În această categorie puteți face o cerere de ADMIN sau NUME REZERVAT . ● Campanie Admine FREE STEAM ON ! [ AKA ] CERERI UNBAN ● Considerați că ați fost nedreptățit? Faceți o cerere aici ,însoţită de o dovadă, iar noi rezolvăm. [ AKA ] BAN-LIST ADMINI ● Aici adminii îşi vor posta banurile date pe server, fiecare are dreptul să ştie de ce a fost banat. [ AKA ] CONCURSURI ● Echipa AKA organizează concursuri săptămânale! [ AKA ] RECLAMAȚII STAFF ● Considerați că un admin abuzează Faceți o reclamaţie aici, iar dacă aveți dreptate, vom lua măsuri. [ AKA ] DISCUȚII LIBERE ● Aici puteţi purta discuţii de orice gen, dar în limita bunului simţ. [ AKA ] VOTEAZA SERVERUL ● Pentru un numar cat mai mare de playeri dati un vot la server ! [ AKA ] ARHIVA SERVER ● În această categorie se regăsesc topicurile vechi DNS+Link cerere DNS : aka.leaguecs.ro - nu stiu daca sa facut upgrade la noul ip ( 45.95.38.44:27015 ). Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/45.95.38.44:27015/ Citează
LCS PREMIUM Demon Postat Februarie 22, 2023 LCS PREMIUM Postat Februarie 22, 2023 Acum 34 minute, KiLLInG a spus: Nick : KiLLInG Unique ID ( pentru adaugare grad ts3) : - Nume canal TS3 : - Contact owner : @Thejudge251@KiLLInG Moderatori categorie : @Thejudge251@KiLLInG Sub-Forumuri: [ AKA ] AVIZIER VIRTUAL ● În aceasta categorie găsiți anunțuri importante despre server și regulamentul serverului [ AKA ] DONAȚII SERVER ● În această categorie puteți aduce un beneficiu financiar serverului. [ AKA ] STAFF SERVER ● În această categorie găsiţi informatii despre echipa AKA.LEAGUECS.RO [ AKA ] CERERI ADMIN | ADMIN REQUEST ● În această categorie puteți face o cerere de ADMIN sau NUME REZERVAT . ● Campanie Admine FREE STEAM ON ! [ AKA ] CERERI UNBAN ● Considerați că ați fost nedreptățit? Faceți o cerere aici ,însoţită de o dovadă, iar noi rezolvăm. [ AKA ] BAN-LIST ADMINI ● Aici adminii îşi vor posta banurile date pe server, fiecare are dreptul să ştie de ce a fost banat. [ AKA ] CONCURSURI ● Echipa AKA organizează concursuri săptămânale! [ AKA ] RECLAMAȚII STAFF ● Considerați că un admin abuzează Faceți o reclamaţie aici, iar dacă aveți dreptate, vom lua măsuri. [ AKA ] DISCUȚII LIBERE ● Aici puteţi purta discuţii de orice gen, dar în limita bunului simţ. [ AKA ] VOTEAZA SERVERUL ● Pentru un numar cat mai mare de playeri dati un vot la server ! [ AKA ] ARHIVA SERVER ● În această categorie se regăsesc topicurile vechi DNS+Link cerere DNS : aka.leaguecs.ro - nu stiu daca sa facut upgrade la noul ip ( 45.95.38.44:27015 ). Link Gametracker : https://www.gametracker.com/server_info/45.95.38.44:27015/ Done! https://leaguecs.ro/forum/forum/8181-classic-aka/ Citează
KiLLInG Postat Iunie 9, 2023 Autor Postat Iunie 9, 2023 Buna seara doresc schimbarea ip-ului de la dns cu noul ip 185.254.98.51:27015 aka.leaguecs.ro Citează
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Iunie 9, 2023 LCS PREMIUM Postat Iunie 9, 2023 Acum 40 minute, KiLLInG a spus: Buna seara doresc schimbarea ip-ului de la dns cu noul ip 185.254.98.51:27015 aka.leaguecs.ro done 2 Citează
KiLLInG Postat August 15, 2023 Autor Postat August 15, 2023 Numele d-vs: KiLLInG IP server: 89.40.104.44:27015 DNS: akamix.leaguecs.ro Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: mix Număr de sloturi: 14 Firmă găzduire: NEOSERVER Deținători Principali (numele de pe forum): @killing Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/89.40.104.44:27015/ Adresa de contact (mail, facebook, steam): steam - gaby219 Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul)*: fondator aka.leaguecs.ro Citează
Fondator Ares Postat August 15, 2023 Fondator Postat August 15, 2023 Salutari @KiLLInG , IP ul la server akamix.leaguecs.ro a fost schimbat. Pe viitor, pe alte modificari, legat de forum/dns, pentru serverul classic sau mix, revii cu reply aici ! Nu este nevoie de topic nou la Cerere DNS-uri Citează
KiLLInG Postat Ianuarie 18, 2024 Autor Postat Ianuarie 18, 2024 Salutare, doresc sa adaug si eu subcategoria [ AKA ] MIX-ZONE pe forum. Multumesc! Citează
Fondator Ares Postat Ianuarie 18, 2024 Fondator Postat Ianuarie 18, 2024 Acum 12 minute, KiLLInG a spus: Salutare, doresc sa adaug si eu subcategoria [ AKA ] MIX-ZONE pe forum. Multumesc! Done Citează
KiLLInG Postat Iunie 3, 2024 Autor Postat Iunie 3, 2024 Doresc subcategorie [ AKA ] MIX-ZONE și dns akamix.leaguecs.ro la ip 89.40.233.192 Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Iunie 3, 2024 Administrator Postat Iunie 3, 2024 Acum 3 minute, KiLLInG a spus: Doresc subcategorie [ AKA ] MIX-ZONE și dns Acum 8 minute, KiLLInG a spus: Doresc subcategorie [ AKA ] MIX-ZONE și dns akamix.leaguecs.ro la ip 89.40.233.192 la ip 89.40.233.192 Rezolvat si dns-ul si categoria. Daca doresti modificari sau mai doresti alte categorii la sectiunea de MIX poti posta aici 1 Citează
KiLLInG Postat Iunie 3, 2024 Autor Postat Iunie 3, 2024 Am si eu o rugaminte daca se poate sa imi asezati si mie subcategoriile in categorie AKA | MIX-ZONE in ordinea asta: AKAMIX | REGULAMENT AKAMIX | CERERE GRAD AKAMIX | COMENZI ADMIN AKAMIX | CERERE UNBAN AKAMIX | RECLAMATII ADMIN AKAMIX | ANALIZA DEMO JUCATOR SUSPECT Categoria [ AKA ] ARHIVA SERVER eu nu pot muta cererile vechi in arhiva si daca se poate un mesaj privat pentru a va transmite o noua parola pentru categorie. Citează
Administrator devylinn @ Leaguecs Postat Iunie 3, 2024 Administrator Postat Iunie 3, 2024 Acum 8 minute, KiLLInG a spus: Am si eu o rugaminte daca se poate sa imi asezati si mie subcategoriile in categorie AKA | MIX-ZONE in ordinea asta: AKAMIX | REGULAMENT AKAMIX | CERERE GRAD AKAMIX | COMENZI ADMIN AKAMIX | CERERE UNBAN AKAMIX | RECLAMATII ADMIN AKAMIX | ANALIZA DEMO JUCATOR SUSPECT Categoria [ AKA ] ARHIVA SERVER eu nu pot muta cererile vechi in arhiva si daca se poate un mesaj privat pentru a va transmite o noua parola pentru categorie. Rezolvat. Pentru categoria arhiva lasa-mi mesaj privat cu noua parola Citează
Thejudge251 Postat Decembrie 30, 2024 Postat Decembrie 30, 2024 Salutare ! Am rugamintea sa adaugati doi moderatori pe forum . @Constantin si @M.P. Citează
Fondator Ares Postat Decembrie 30, 2024 Fondator Postat Decembrie 30, 2024 Acum 1 minut, Thejudge251 a spus: Salutare ! Am rugamintea sa adaugati doi moderatori pe forum . @Constantin si @M.P. Done Citează
KiLLInG Postat Ianuarie 13 Autor Postat Ianuarie 13 Buna dramatica rog sa scoti si tu manager lui mp pentru ca nu mai este la noi. Multumesc frumos 1 Citează
LCS PREMIUM Alex06 @ LCS Postat Ianuarie 13 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 13 Acum 1 minut, KiLLInG a spus: Buna dramatica rog sa scoti si tu manager lui mp pentru ca nu mai este la noi. Multumesc frumos Done. 1 Citează
KiLLInG Postat Joi la 10:00 Autor Postat Joi la 10:00 Buna ziua, 1. Doresc stergerea categoriei [ AKA ] MIX-ZONE + subcategorii 2. Doresc schimbarea numele categoriei [ AKA ] AVIZIER VIRTUAL in [ AKA ] REGULAMENT SERVER 2. Doresc schimbarea link-ului de la download cs 1.6 cu https://down-cs.su/Download-CS-16-AKA-Edition si schimbarea numelui in [AKA] DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 GRATUIT si mai adaugati inca un titlu [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE cu acelasi link de mai sus 3.Dupa categoria [ AKA ] REGULAMENT SERVER vreau sa puneti categoria anunturi cu descrierea categoriei de mai jos [AKA] ANUNTURI ● Citește cele mai importante anunțuri despre serverul nostru si setari counter-strike 1.6 Va multumesc frumos!!! Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 10:09 Administrator Postat Joi la 10:09 Acum 9 minute, KiLLInG a spus: Buna ziua, 1. Doresc stergerea categoriei [ AKA ] MIX-ZONE + subcategorii 2. Doresc schimbarea numele categoriei [ AKA ] AVIZIER VIRTUAL in [ AKA ] REGULAMENT SERVER 2. Doresc schimbarea link-ului de la download cs 1.6 cu https://down-cs.su/Download-CS-16-AKA-Edition si schimbarea numelui in [AKA] DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 GRATUIT si mai adaugati inca un titlu [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE cu acelasi link de mai sus 3.Dupa categoria [ AKA ] REGULAMENT SERVER vreau sa puneti categoria anunturi cu descrierea categoriei de mai jos [AKA] ANUNTURI ● Citește cele mai importante anunțuri despre serverul nostru si setari counter-strike 1.6 Va multumesc frumos!!! Actualizat, o mică nelămurire am la partea cu "și mai adăugați încă un titlu [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE, să-mi spui dacă este ok." Citează
KiLLInG Postat Joi la 10:13 Autor Postat Joi la 10:13 Doresc [ AKA ] ANUNȚURI sa fie mutat mai sus sub regulament iar da mai adauga un titlu cu [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE langa cel de [AKA] DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 GRATUIT cu acelasi link de download Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 10:14 Administrator Postat Joi la 10:14 Chiar acum, KiLLInG a spus: Doresc [ AKA ] ANUNȚURI sa fie mutat mai sus sub regulament iar da mai adauga un titlu cu [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE langa cel de [AKA] DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 GRATUIT cu acelasi link de download Ideea este că ar apărea două, iar noi avem setat pentru română și engleză, figurează în ambele limbi dacă mă înțelegi ce zic. Să apeși f5 te rog, actualizările au fost făcute. Citează
KiLLInG Postat Joi la 10:14 Autor Postat Joi la 10:14 Si la categoria [ AKA ] ARHIVA SERVER doresc sa schimb parola iti voi trimite in privat parola noua Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 10:14 Administrator Postat Joi la 10:14 Acum 1 minut, KiLLInG a spus: Si la categoria [ AKA ] ARHIVA SERVER doresc sa schimb parola iti voi trimite in privat parola noua Aștept parola. edit: Varianta engleză - Varianta română - @KiLLInG Citează
KiLLInG Postat Joi la 10:17 Autor Postat Joi la 10:17 [ AKA ] REGULAMENT SERVER 1 post ● În aceasta categorie găsiți anunțuri importante despre server și regulamentul serverului [AKA] DESCARCA COUNTER-STRIKE 1.6 GRATUIT [AKA] DOWNLOAD CS 1.6 FREE asa doresc sa apara si ambele sa aiba link https://down-cs.su/Download-CS-16-AKA-Edition Citează
Administrator Dexter. @ GOV.RO Postat Joi la 10:21 Administrator Postat Joi la 10:21 Am schimbat parola cu cea dorită de tine, te rog să verifici dacă este în regulă secțiunea Regulament server cu cele 2 actualizări. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.