Sari la conținut

[Stiri lume] - Fiica Anamariei Prodan, siluetă de supermodel la mare. Cum s-a afișat Sarah la plajă și într-un club de fițe


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

1.jpg

Fiica Anamariei Prodan are din ce în ce mai mulți admiratori: Sarah Dumitrescu se bucură de o popularitate în creștere pe rețelele de socializare, acolo unde pozează ca un adevărat fotomodel.

Tânăra în vârstă de 23 de ani impresionează cu look-ul ei la fiecare apariție. Înaltă, blondă, cu forme de vis și cu o garderobă incendiară, Sarah atrage privirile oriunde își face apariția.

De data aceasta, fiica Anamariei Prodan a stârnit admirația celor care au întâlnit-o pe litoral – la plajă sau în club. Îmbrăcâtă într-un costum de baie în două piese, sportiva și-a etalat silueta fit, în valurile mării.

2.jpg

Însă la fel de admirată a fost și când și-a făcut apariția într-un club de fițe de la mare. Sarah Dumitrescu a defilat într-o rochie galbenă spectaculoasă, cu decupaje îndrăznețe.

Wowwwwww.....cât de frumoasă ești!!!!!!

Frumoasă și cu clasă!”, i-au trasmis admiratorii.

Dacă ce obicei este în compania mamei sale, acum Sarah a fost nevoită să petreacă singură. Impesara este în vacanță în Canada: aceasta a postat pe Instagram imagini spectaculoase de la cascada Niagara.

3.jpg

S U R S A

  • Like 3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate