SeaWeed Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 [1]. Name : Alex [2]. Nick Server : SeaWeed [3]. Age : 19 [4]. LeveL : 14 [5]. Hours played [ https://imgur.com/a/tLEqeNH ] : 35 [6]. Did you read the rules ? : Zm#LeagueCS [7]. Why do you want admin ? : Imi doresc sa ajut comunitatea atat prin respectarea regulilor cat si prin mentinerea linisti in randul playerilor . Consider ca daca eu trebuie sa respect regulile si pot sa le respect , orice player ar trebui sa le respecte si sa le urmeze. In plus doresc sa aduc in atentia staff-ului anumiti playeri care nu respecta regulile serverului cat nu sunt admini on. [8]. How well do you know English?: Am luat cursuri de engleza inca de mic , nivel B2 la bac
Dorin gabriel Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Contra Motivele 1-nu ai cererea făcută cum trebuie 2-mareste activitatea,nu vreau sa te vad 20 de ore într-o zi și după nu mai intri o săptămână 3-nu pot sa îți accesez orele de pe gametracker atenție "GAMETRACKER"
Ho0D Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 Contra deocamdata, revin-o in doua saptamani cu o cerere, mareste activitatea si respecta modelul de cerere 100%
AdynutzaLovecs Postat August 3, 2023 Postat August 3, 2023 mareste activitatea si revino data viitoare cu alta cerere
LCS PREMIUM Cizmă Bă @ Zm Postat August 3, 2023 LCS PREMIUM Postat August 3, 2023 Respins , Revino peste 2 saptamani ! T/C
Postări Recomandate