Sari la conținut

[FOTBAL] Bulgarii amenință după ce-au pierdut la limită cu FCSB: „Îi batem la retur”


Ciudățel

Postări Recomandate

78b32de2-9a19-45d2-94f2-211919674bfc.jpg?width=848&height=0

 

De exemplu, mijlocașul de 27 de ani Antonio Vutov a declarat la finalul partidei: „Ne pare rău pentru înfrângere, cred că am meritat un rezultat mai bun mai ales în perspectiva reprizei secunde. Sper să avem o șansă mai mare în meciul următor. O să fie un meci de care pe care la returul de la București".

Iar directorul operațional Stoycho Mladenov a declarat că „FCSB este echipa mai experimentată. Nu i-am pus sub presiune în niciun moment al jocului și trebuia să riscăm.  Dar sunt greșelile începutului de drum. Avem șansele noastre în manșa secundă. Acum cum ne-au bătut ei aici, putem să-i batem noi acolo! Trebuie să ajustăm orice pentru a merge mai departe, iar antrenorul va analiza aspectele pozitive și cele negative ale meciului”.

Chiar dacă a fost extrem de dezamăgit de rezultat, antrenorul Atanas Rybarski e încă încrezător. „Au fost destule situații pe care le puteam concretiza în favoarea noastră. Nimic nu s-a terminat încă mai avem un meci săptămâna viitoare la București. Îi felicit pe băieți pentru entuziasm și dăruire. Este foarte important cum vom aborda meciul de la București", a declarat tehnicianul.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate