Sari la conținut

[ NFT ] - NFT-urile și karma, sau cum să arunci 2.9 milioane de dolari la gunoi?


seven7sin

Postări Recomandate

NFT-urile au reprezentat o perioadă scurtă și dubioasă din istoria noastră recentă, iar mulți au și uitat de existența lor. Dar vă zic imediat cine nu o să uite prea curând – este vorba despre Sina Estavi, un investitor israelian care a cheltuit 2.9 milioane de dolari pentru drepturile primului Tweet creat vreodată. Acesta visa că o să-l vândă cu 48 de milioane, dar în ziua de astăzi cea mai bună ofertă este de 2 ETH (Ethereum), ori vreo 3,717$.

 

nvestitorul cu pricina cred că s-a simțit în al nouălea cer atunci când a plătit „doar” trei milioane de dolari pe nimic, iar acum a fost lovit de realitate cu bâta când a realizat că și-a irosit banii. Și tupeul de a cere 48 de milioane de dolari pentru ceva atât de banal precum prima postare de pe Twitter, ne arată cât de visători sunt unii dintre auto-proclamații investitori și afaceriști din domeniul banilor spălați… pardon, al criptomonedelor.

 

Acum ceva vreme a primit o ofertă mai generoasă, de vreo 6,800$, dar a refuzat-o pentru că evident, era prea puțin. Un an mai târziu, adică prin aprilie 2023, oferta cea mai mare a fost de 277$ – adică 0.01% din suma plătită în 2021 pentru NFT-ul buclucaș. Și dacă n-ar fi fost oferta de 2 ETH care să mai spele din rușinea acestei situații, valoarea reală a NFT-ului ar fi fost de numai 4$. Oare să aibă legătură cu schema lui Musk, care tocmai a redenumit Twitter în X?

 

                                                                                                                                              SURSA:ZONAIT

rsz_nft-twitter-teapa-pa-pa-1200x478.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate