Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat

Model cerere admin

[1]. Nume: Max

[2]. Nick server: Noorah

[3]. Varsta: 18

[4]. LeveL:14

[5]. Ore jucate[Apasa Aici]: https://www.gametracker.com/player/Noorah/zm.leaguecs.ro:27015/

[6]. Ai citit regulamentul?:  ** Zm#LeagueCS ** 

[7]. De ce doresti admin?: Am fost acum cativa ani Admin pe un server mare de ZMXP si doresc sa ma reintorc la viata de admin. Vreau sa imi readuc nostalgia de acum cativa ani. Totodata vreau sa ajut si server-ul cu toate cunostinele pe care eu le dobandesc! 

Postat (editat)

Contra scorul il ai afk,on nu prea te am văzut.Da ti silinta pe sv si revin o in 2 sap

Editat de XAndreeaX
Postat

Doresc sa adaug ceva, cam toate orele mele sunt facute jucandu-ma, ultimele ore chiar sunt facute jucandu-ma. Interactionez atat cu jucatorii cat si cu adminii. Activez mai mult seara, poate acesta este si motivul pentru care voi nu ma vedeti, nu puteti deduce faptul ca nu sunt activ, pana la urma am peste 100 de ore. + Toata lumea merita o sansa, voi nu prea o acordati.

Cum sa ai scorul afk? :)))

Multumesc pentru timpul acordat, seara frumoasa.

Postat
3 minutes ago, Noorah said:

Doresc sa adaug ceva, cam toate orele mele sunt facute jucandu-ma, ultimele ore chiar sunt facute jucandu-ma. Interactionez atat cu jucatorii cat si cu adminii. Activez mai mult seara, poate acesta este si motivul pentru care voi nu ma vedeti, nu puteti deduce faptul ca nu sunt activ, pana la urma am peste 100 de ore. + Toata lumea merita o sansa, voi nu prea o acordati.

Cum sa ai scorul afk? :)))

Multumesc pentru timpul acordat, seara frumoasa.

Ai scor per minunt 0.2 adica scor de afk 

Postat
1 minute ago, XAndreeaX said:

Ai scor per minunt 0.2 adica scor de afk 

Ma joc cu pere si ceilalti admini care sunt peste mine si nu apuc sa fac un kill, ce ai vrea sa fac? :))))

Postat

Ti am explicat si eu despre acel scor si in final ai zis si tu ca e afk dar “mai si joci”, nu e problema ca poti reveni peste 2 saptamani cu o alta cerere si probabil vei fi acceptat iar daca ai treaba sau nu ai chef dai disconnect sa eviti Contra urile pe acest motiv.

Postat

Respins, revino peste 2 saptamani cu o alta cerere.
T/C

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate