Oregon Postat Iulie 21, 2023 Postat Iulie 21, 2023 (editat) Nume pe server: Oregon Propun sa fie eliminata arma Thanos. Este prea OP spre exemplu se pot arunca acele sageti si raman in zombie pana ei mor chiar daca sunt afk, daca ai saci zombie nu au nicio sansa. Poate folosi acea arma si nu face nimic, doar pune saci, in rest face arma tot. Mi se pare prea op pentru a te putea juca impotriva celor care o folosesc. Editat Iulie 21, 2023 de Aen Citează
Stas. Postat Iulie 22, 2023 Postat Iulie 22, 2023 Este o arma vip, care este si destul de scumpa si pana la urma asta e scopul sa fie fun pentru utilizator, mi se pare ciudata cererea ta. Am jucat destul va ea ca si zombie si nu e chiar ca n ai absolut nici o sansa si e buna doar daca esti in ascunzatoare si intra zombie pe tine dar cum spui tu ca oricum pui saci si n ai ce sa faci pai asta se aplica orice arma ca “pui saci si n ai ce sa faci” daca ma intelegi, in concluzie arma este chiar ok si fun de jucat si este singura atm folosibila din meniul VIP. Citează
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.