Sari la conținut

[Știri mondene] - S-au despărțit! După 3 ani de relație, George Burcea și Viviana Sposub au decis să pună punct.


dRama t i c a

Postări Recomandate

Vreme de trei ani de zile, George Burcea și Viviana Sposub au format unul dintre cele mai pasionale cupluri din showbiz-ul românesc. Iubirea lor era expusă ori de câte ori se ivea ocazia, astfel că puțini se gândeau că vor ajunge să-și spună „adio”. 

index.jpeg

Pe contul de Instagram al Vivianei Sposub, în secțiunea InstaStory, vedeta a făcut un anunț șocant, prin care anunța că ea și fostul soț al Andreei Bălan au mers pe drumuri separate. Semn că nici ea, dar nici fostul partener, nu trec printr-o perioadă prea bună, a precizat că au nevoie de liniște și de discreție

Tânăra a fost cea care a anunțat fanii de destrămarea cuplului pe care îl forma cu George Burcea. Deși s-au iubit vreme de trei ani de zile și au trecut împreună și prin bune, dar și prin rele, viața i-a luat prin surprindere și i-a dus pe drumuri separate

În ultima perioadă, fanii au observat că cei doi erau din ce în ce mai distanțați. În timp ce George Burcea își vizita bunica la țară, împreună cu cele două fetițe pe care le are cu Andreea Bălan, la rândul ei, Viviana Sposub se afișa singură la evenimente. Acum, ea a confirmat zvonurile apărute anunțând despărțirea. 

Viața nu se întâmplă așa cum ne așteptăm noi. Ne surprinde în fiecare clipă şi ne oferă experiențe menite să ne dezvolte. Eu și George nu mai formăm un cuplu. Suntem recunoscători pentru tot ce am trăit împreună. Vă mulţumim că ne-ați fost alături pe parcursul celor 3 ani. E o perioadă în care ne dorim discreție și intimitate”, a fost anunțul făcut în secțiunea InstaStory.

Credit: CLICK.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate