Sari la conținut

[Fotbal] FCSB, solicitare de ultimă oră! Gigi Becali s-a speriat de cerințele CSA Steaua și a făcut o nouă cerere scrisă pentru derby-ul cu Dinamo


Ciudățel

Postări Recomandate

Rasturnare-mare-de-situatie-Gigi-Becali-s-a-razgandit-in-privinta-FCSB.-Ce-plan-ambitios-are-acum.jpg

Pentru că luni este ultima zi în care s-ar putea semna contractul dintre FCSB și CSA Steaua cu privire la punerea la dispoziție a arenei din Ghencea, reprezentanții echipei din Liga 1 au făcut o nouă mutare!
Sursele ProSport susțin că, pentru a fi siguri că vor respecta regulamentul și vor anunța cu 7 zile înainte de meci stadionul pe care se va juca FCSB – Dinamo, oficialii trupei lui Becali au făcut o solicitare scrisă pentru închirierea stadionului Arcul de Triumf. De altfel, au primit deja asigurări că dacă nu vor fi primiți în Ghencea, vor putea juca pe arena din centrul Bucureștiului.

Problema principală a stadionului Arcul de Triumf o reprezintă numărul foarte mic de locuri, doar 8.200 de spectatori pot asista la derby-ul din Superliga. Astfel, de la cei 500.000 de euro pe care Gigi Becali visa că îi va face din bilete dacă va juca pe Ghencea, suma ar putea scădea considerabil. Asta și pentru că în perioada în care se dispută jocul dintre FCSB și Dinamo pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țări, are loc un concert și nu se poate juca fotbal.

Reprezentanții MApN au cerut ca FCSB să semneze o clauză cu privire la o asigurare de un milion de euro în cazul în care ar exista pagube considerabile la Stadionul Steaua în timpul meciului cu Dinamo.
În plus, cei de la CSA au cerut și schimbarea suprafeței de joc dacă aceasta ar fi afectată în urma derby-ului de pe 22 iulie. La întâlnirea dintre comandantul Ștefan Bichir și Valeriu Argăseală, care a fost păzită la porțile sediului CSA Steaua de dube ale Jandarmeriei, oficialul de la FCSB n-a fost de acord cu clauzele și cumva contractul a rămas în
  „aer”.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate