Sari la conținut

[Mistere] - O noua teorie surprinzatoare despre Jack Spintecatorul. Cine ar fi fost cu adevarat cel mai temut criminal din istorie


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Cine a fost adevaratul Jack Spintecatorul este unul dintre cele mai fascinante mistere ale lumii. Dar, dupa o serie de teorii care au adancit si mai mult misterul, o noua carte indica un nou suspect.

Jack Spintecatorul ramane unul dintre cei mai temuti criminali in serie din istorie, chiar si la 127 de ani de la sirul de crime care a ingrozit Londra secolului XIX.

index.jpeg?p=w=1200%26h=630%26q=91%26r=c

Conform celor de la The Telegraph, corpul ultimei victime facute de Jack Spintecatorul va fi exhumat si se vor face teste ADN, dupa ce o noua carte, scrisa de stranepotul victimei, sustine ca principalul suspect ar fi chiar fostul sot al ultimei victime atribuite lui Jack Spintecatorul.

Fostul chirurg Wynne Weston-Davies, autorul cartii "The Real Mary Kelly", sustine ca Jack Spintecatorul a fost de fapt, fostul sot al lui Mary Jane Kelly, cunoscuta drept ultima victima a temutului criminal in serie. Chirurgul mai crede si faptul ca celelalte crime au fost o acoperire pentru adevaratele sale intentii, acelea de a-si ucide fosta sotie.

Ministerul Justitiei a aprobat cererea de exhumare a victimei Mary Kelly pentru se realizate teste ADN, care vor confirma sau infirma noile teorii.

 

SURSA: stirileprotv.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate