Sari la conținut

[Știri mondene] - Nicole Cherry, distracție cu J Balvin în culise, la Neversea. Artistul a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Nicole Cherry, unul dintre artiștii top din România, cu o carieră de 10 ani și numeroase hituri, a urcat duminică seară pe scena principală de la festivalul Neversea cu un show complet, din care nu au lipsit melodiile „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Nu mai consum” sau „Se poartă vara”. În culise, ea s-a distrat cu J Balvin.

nicole-cherry-si-j-balvin-neversea.jpg

A fost pentru prima dată când artista a fost prezentă pe scena festivalului Neversea, alături de nume consacrate ale industriei globale precum J Balvin, Lil Uzi Vert, Don Diablo, Salvatore Ganacci, Timmy Trumpet, Morten, Steve Aoki și mulți alții. Nicole Cherry, prietenă veche cu J Balvin. După show, Nicole Cherry s-a întâlnit backstage cu J Balvin, unul dintre artiștii internaționali care a fost impresionat de single-ul de debut al artistei „Memories” și de atunci, de acum 10 ani, s-a legat o frumoasă prietenie.

Nicole a filmat un video pentru TikTok cu J Balvin și de data aceasta. Este deja o tradiție ca de fiecare dată când se întâlnesc să filmeze un video pentru TikTok, cel făcut vara trecută la Untold cu J Balvin a fost viral, cu peste 4.1 milioane de vizualizări.

Nicole Cherry este una dintre vocile remarcabile ale industriei muzicale din România, artistă, songwriter și actriță. Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist top, cu show-uri memorabile. 

nicole-cherry-distractie-cu-j-balvin-in-


"Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc un repertoriu complex.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carlas Dreams, NANE, Tata Vlad (B.U.G. Mafia), Connect-R și alte nume din România și s-a făcut remarcată în filmul „Romina VTM”, cea mai bine vândută producție în pre-sale din România.

J Balvin, melodie în premieră la Neversea 2023

index.jpeg?p=a=1%26co=1.05%26w=500%26h=6

Cel mai ascultat artist latino pe platfoma Spotify, câștigător a trei premii Grammy, omul din spatele celui cel mai urmărit videoclip al unui artist latino din toate timpurile pe platforma YouTube, columbianul J Balvin, „The Prince of Modern Reggaeton”, a ajuns pentru prima dată la Neversea și și-a cucerit fanii cu un live perfect. Zecile de mii de fani de la mainstage s-au bucurat de fiecare moment, au cântat și au dansat ca un adevărat „latino gang”. J Balvin a interacționat tot timpul cu publicul și a invitat pe scenă o fană a festivalului Neversea, alături de care a cântat „LA CANCIÓN” (J Balvin & Bad Bunny).

Aici mă simt ca acasă, am sentimentul că sunt român și aș putea să locuiesc aici. Vă mulțumesc și vă iubesc!”, acestea au fost cuvintele adresate fanilor festivalului Neversea de J Balvin. Ca la fiecare apariție live, columbianul a semnat celebrul pantof sport, pe care apoi l-a oferit unui fan din public.

358441018_907448117405630_33952885481388

În semn de apreciere pentru fanii festivalului, J Balvin a cântat în premieră o piesă pe care urmează să o lanseze ca single oficial, iar publicul a fost în delir. Toată lumea de la mainstage a cerut unbis”, iar J Balvin a răspuns afirmativ.

 

SURSA: libertatea.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate