Sari la conținut

[Fotbal] FCSB nu va mai avea echipa secundă înscrisă în campionatul din Liga 3.. ” FCSB 2 a fost folosită ca armă anti-CSA Steaua„


Ciudățel

Postări Recomandate

Gigi-Becali-3.jpg

 

S-a decis însă că menținerea echipei în Liga a 3-a nu aduce niciun beneficiu real, ba chiar creează o cheltuială nejustificată, și nici jucătorii care erau trimiși să evolueze acolo, indiferent că erau din lotul primei echipe și veneau după perioade îndelungate de absență sau din Academie, nu aveau un nivel de joc deosebit după partidele disputate.
În ultimii 2-3 ani, la FCSB 2 au jucat multe nume cu greutate dintre jucătorii care au fost sau chiar sunt și acum în lotul primei echipe a FCSB-ului. Printre ei: Octavian Popescu, Oaidă, Nedelcu, Șut, Simion, Buziuc, Pantea, Dumiter, dar și alte nume care s-au regăsit și au și bifat minute în Liga 1, precum Lucian Filip, Alexandru Stan etc. 
 

În campionatul trecut din Liga a 3-a, FCSB 2 a făcut parte din Seria 4, însă parcursul a fost unul dezamăgitor. Chiar umilitor pentru un club care a putut să ruleze și să folosească jucători care au fost doriți de anumite cluburi chiar de pe prima scenă.

 

În sezonul 2020-2021, FCSB activa tot în Liga a 3-a, acolo unde a făcut parte din aceeași serie cu CSA Steaua, care avea ca scop promovarea. Pentru a împiedica acest lucru, Gigi Becali a ordonat oamenilor din club să trimită la formația secundă toți jucătorii cu drept de joc și la eșalonul inferior, pentru a câștiga meciul cu echipa deținută de Ministerul Apărării Naționale. 
Confruntarea disputată în primăvara lui 2021 s-a terminat remiză, dar la finalul campionatului, CSA a reușit promovarea, în vreme ce
FCSB 2 a fost eliminată în semifinala play-off-ului de către Afumați: scor la general 4-2 pentru gruparea ilfoveană.

sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate