Sari la conținut

[Stiri IT] - AMD lansează mult-așteptatul Ryzen 5 5600X3D, murdărind și mai mult imaginea companiei


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Odată cu introducerea memoriei 3D V-Cache, cei de la AMD au reușit să le ia fața rivalilor de la Intel și în categoria procesoarelor de gaming. Succesul înregistrat de 5800X3D și 7800X3D i-a făcut pe gamerii din toată lumea să viseze la un procesor și mai accesibil care să vină dotat cu acest tip de memorie, iar Ryzen 5 5600X a fost mereu luat la ochi. Cei care au pariat pe lansarea unui presupus Ryzen 5 5600X3D vor fi dezamăgiți să afle că chip-ul la care au tot visat chiar există.

Asta se datorează celor de la AMD care au luat decizia total neinspirată de a lansa procesorul într-o ediție limitată, disponibilă la un singur retailer din Statele Unite ale Americii. Comerciantul cu pricina este Micro Center, unul dintre cele mai mari magazine IT & tech din State și pot înțelege de ce a fost ales ca sursă unică. Memoria asta 3D V-Cache nu e chiar așa disponibilă la scară largă, fiind greu de fabricat, așa că stocurile vor fi mai mereu limitate.

AMD-Ryzen-7-7800X3D-2-780x470.jpg

Un procesor precum AMD Ryzen 5 5600X3D are tot ce-i trebuie pentru a deveni cel mai popular procesor de pe piață: vine pe AM4, o platformă încă actuală și dotată foarte bine, este deja unul dintre cele mai tari modele de gaming mid-range de pe piață și vine la un preț care-l face alegerea cea mai bună pentru un build de gaming cu buget limitat.

Ce-ai vrea mai mult? Ăăă, poate să-l cumperi, dar cum nu am auzit nimic din partea producătorului, ceva-mi spune că nici măcar la review nu vom pupa așa ceva. Ce să zic? Faină lansare, rușine maximă AMD și dacă o să vedem astfel de acțiuni din partea producătorului, sunt sigur că hate-ul generat nu va ajuta deloc cauza companiei. Să nu uităm că nici procesoarele Ryzen 7000 nu sunt chiar atât de grozave, iar plăcile video Radeon RX 7000 nu prea au lovit bine în piață.

 

SURSA: zonait.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate