Sari la conținut

[Știri mondene] - Andreea Bălan nu este dorită de părinții lui Victor Cornea. Familia jucătorului de tenis se opune vehement relației celor doi: „Sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui”


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

imageedit-29-7138247508.png

Nu mai este un secret pentru nimeni că Andreea Bălan s-a cuplat cu jucătorul de tenis Victor Cornea. Deși între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, solista nu pare afectată de acest lucru. În schimb, părinții sportivului au avut ceva de comentat!

Andreea Bălan nu este dorită de părinții lui Victor Cornea

Andreea Bălan (39 de ani) nu-și mai încape în piele de fericire de când se iubește cu Victor Cornea, un tenismen mai tânăr decât ea cu 10 ani. Pe rețelele de socializare, celebra cântăreață și-a expus relația de iubire cu tânărul, însă părinții lui nu sunt deloc încântați de această legătură amoroasă.

Azi, de ziua mea, vreau să împărtășesc cu voi, dragilor, că iubesc, sunt iubită şi sunt mai fericită ca niciodată ❤️💫@victorcornea 🥇, a scris Andreea Bălan în descrierea fotografiilor cu ea și actualul partener.

Potrivit Cancan.ro, familia lui Victor Cornea nu o acceptă sub nicio formă pe Andreea Bălan.

Părinții lui Victor i-au spus deja că ei nu se vor opune, dar că nu sunt deloc încântați. Nu s-au ascuns, au fost foarte clari. Nu o vor pe Andreea pentru că este prea expusă publicului, are și copiii. Ei sperau ca băiatul să-și găsească o fată de vârsta lui sau mai mică, să se cunoască bine, apoi să se căsătorească. Toată familia este făcută foc, nu le place deloc că Victor e zilnic prin ziare, consideră că tot ceea ce se întâmplă, inclusiv această relație, îi distrag atenția de la drumul lui”, potrivit surselor Cancan.ro.

Solista a mai fost căsătorită

În trecut, Andreea Bălan a fost căsătorită cu actorul George Burcea, împreună cu care are două fetițe. Cei doi s-au despărțit la finalul lui 2020.

Eu dacă aleg pe cineva aleg pentru că îmi place de cineva nu pentru că aș avea nevoie de cineva. Oamenii au absolut tot ce contează femeie sau bărbat sau pur și simplu un om în normal care tu alegi un suflet potrivit pentru tine. Trebuie să alegi un suflet care e bun pentru tine, potrivit pentru tine și nu te uiți la niciun aspect de genul ăsta, alegi sufletul și aleg iubirea.

Am mai dat interviu și am fost întrebat ce aș alege, clar iubirea pentru că suntem aici să iubim să fim iubiți și tot universul este făcut din iubire. Nu contează absolut nimic altceva decât iubirea, nimic până la urmă. Banii se fac, dacă ai cap îi faci și eu singură îi fac de 20 de ani. Pentru mine banii nu mai este o problemă de foarte mult timp așa că în general trebuie să primeze iubirea, dragostea”, spunea Andreea Bălan despre viața amoroasă.

 

S U R S A : prosport

 

  • Like 1
  • Ador 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate