Sari la conținut

[Știri mondene] - Cântăreaţa Xonia, prinsă la volan băută şi drogată; nu avea dreptul de a conduce maşina în România


devylinn @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

img.jpg

Cântăreaţa Xonia a fost depistată de poliţişti, vineri, băută şi sub influenţa drogurilor la volan. În plus, aceasta nu avea dreptul de a conduce maşina în România, iar poliţiştii au întocmit un dosar penal, au declarat, pentru AGERPRES, surse judiciare.

"La data de 23 iunie, în jurul orei 4,00, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) - Brigada Rutieră, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au procedat la oprirea unui autovehicul condus de către o femeie, pe o stradă din Sectorul 2", se arată într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că persoana care conducea autovehiculul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi a substanţelor interzise, dar şi că nu avea dreptul de a conduce pe teritoriul României.

"În acest context, a fost deschis dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor prevăzute de art. 336 alin. 2 şi art. 335 alin. 2 din Codul Penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2", arată sursa citată. AGERPRES/(AS - autor: Daniel Alexandru Florea, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea) 

 

S U R S A : agerpres

  • Like 2
  • uau 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate