Smurf Postat Ianuarie 12, 2020 Postat Ianuarie 12, 2020 Nume : JuveT. Vârstă : 13 De ce dorești să aplici pentru acest grad? : Sa ajut Comunitatea. Ce secțiune dorești spre moderare? : Jocuri Online Ce îmbunătățiri poți aduce secțiunii moderate? :Activitate Si Sub-forumuri noi. Explică activitatea ta pe forum și secțiune din ultima vreme : Sunt nou pe Forum dar promit ca activitatea mea va creste. Ești conștient că vei fi pus într-o perioadă de probă, iar dacă nu te vei descurca riști să fii suspendat?Dap. Ești conștient că poți fi suspendat din funcție la prima abatere de la regulament? : Dap. Alte precizări :Am experienta 2-3 ani.Stiu sa lucrez in acest domeniu. Ma descurc. Poți intra pe teamspeak la ședințe? : Cred ca da=]] PS: Vreau si cateva sub-forumuri noi daca se poate.Multumesc.
LCS PREMIUM SeMeGe Postat Ianuarie 12, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 12, 2020 Se poate sa facem categorii noi
LCS PREMIUM snK Postat Ianuarie 12, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 12, 2020 ai doar 2 zile in aceasta comunitate + ca ai putine posturi, repet la jocuri online poti face posturi si fara grad. Poate avem nevoie de moderatori la aceea categorie, dar totusi inainte sa faceti o cerere faceti si putina activitate(la asta ma refer prin posturi), si macar sa aveti putina vechime cateva saptamani/zile. Nu o lua in nume de rau nu am nimic cu tine doar mi-am spus parerea, o zi buna.
Scripters Shadows Adi Postat Ianuarie 12, 2020 Scripters Postat Ianuarie 12, 2020 dar sa faci macar 20 de posturi in categoria dorita.
LCS PREMIUM snK Postat Ianuarie 12, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 12, 2020 Vad ca nu se tine cont deloc de activitate/vechime, totusi chiar daca avem nevoie de staff nu mai dati pro la toti ca majoritatea pot sta 2 zile si dupa aia nu mai intra, aveti si voi rabdare sa faca activitate...
LCS PREMIUM NeRvOaSa Postat Ianuarie 12, 2020 LCS PREMIUM Postat Ianuarie 12, 2020 Respins . Exista un regulament pentru grad . Promiti ca o sa faci . Nu avem nevoie de promisiuni , avem nevoie de fapte . Cand o sa ai activitate stam de vorba . Motivul lui @snK e destul de explicit ca sa sti de ce . Topic inchis .
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.