Sari la conținut

[Știri mondene] - Dana Roba a fost operată pe creier timp de nouă ore! Soțul a lovit-o cu ciocanul în cap: ”Are nevoie de rugăciune!”


dRama t i c a

Postări Recomandate

images.jpeg

Foto : FacebooK -  Daniela Roba MAKE-UP ARTIST 

Dana Roba, operată de urgență pe creier timp de nouă ore

Dana Roba a ajuns de urgență la spital după ce a fost agresată de soțul ei. Bărbatul cu care Dana are doi copii a agresat-o pe vedetă în urma unei discuții mai aprinse. Scenele desprinse parcă din filmele de groază au avut loc în locuința celor doi.

În urma loviturilor puternice la nivelul capului, Dana Roba a fost transportată la spitalul județean din Timișoara. Medicii au băgat-o imediat în operație, iar vedeta se află acum pe secția ATI. Sora Danei Roba, Lidia, a oferit mai multe detalii.

Așteptăm vești de la ea. Nu știm cum a decurs intervenția, momentan Dana este la ATI. Toți, frați și surori, stăm la spital, sunt în permanență cu ea. Au grijă de ea”, a spus sora Danei Roba pentru FANATIK.

Soțul vedetei a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. Protecția copilului a fost informată în acest caz și va deschide o anchetă. Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili toate cauzele și împrejurările producerii acestui incident

Credit: FANATIK.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate