Sari la conținut

[Stiri IT]Primii 1000 de jucători de Diablo 4 care vor atinge nivelul maxim vor fi imortalizați de Blizzard pe o statuie.


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Primii 1000 de jucători de Diablo 4 care vor atinge nivelul maxim vor fi imortalizați de Blizzard pe o statuie

Diablo-4-780x470.jpg

 

Diablo 4 se apropie de momentul zero, în care vom pune mâna pe cel mai nou joc din serie după o pauză de peste un deceniu. Cu ocazia lansării, cei de la Blizzard au anunțat că vor lansa și un leaderboard, iar primii 1000 de jucători care ating nivelul maxim pe modul Hardcore vor fi imortalizați pe o statuie a lui Lilith. Cursa pentru experiență in-game începe pe 1 iunie 2023, iar cei care au avut jocul înainte de lansare vor avea tot progresul șters. În acest fel toată lumea o va lua de la zero.

Haideți să facem o mică recapitulare cu tot ce știm despre Diablo 4. În primul rând, lansarea va avea loc pe data de 6 iunie 2023, deci mai avem o săptămână. Anual, vor fi câte patru sezoane în joc, primul dintre acestea urmând să înceapă pe la jumătatea lunii iulie. Fiecare sezon va avea o tematică proprie și știm cu siguranță că nu vom vedea zombie… cel puțin nu în primul an.

diablo-4-campsite-945x630.jpg

 

Jucătorii de Diablo 4, îngrijorați că streamerii vor fi avantajați

Chiar dacă inițiativa celor de la Blizzard este faină, vrând să premieze cei mai înfocați fani ai jocului, aceasta nu a fost lipsită de controverse. După anunțul că va exista un leaderboard care îi va „premia” pe cei mai hardcoriști dintre gameri, unii au început să comenteze cum că streamerii și creatorii de conținut vor avea un avantaj în fața jucătorilor noi. Și într-un fel au dreptate, pentru că cine l-a jucat știe deja la ce să se aștepte, indiferent dacă începe de la zero sau nu.

Realitatea este însă diferită, pentru că în meseria asta de reviewer nu prea ai cum să te dedici atât de mult unui joc. În timp ce fanii Diablo 4 vor investi zeci de ore în noul joc și cea mai grea dificultate a sa, oamenii ca mine deja vor juca și testa alte chestii care urmează să apară. Timpul unui creator de conținut este limitat, iar singurii care prezintă un pericol sunt streamerii carese joacă ca job. Dar și-aici este o discuție deschisă pentru că nu toți sunt profesioniști, mulți streameri fiind jucători average.

SURSA

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate