Sari la conținut

[Crime] - Adevărata poveste șocantă din spatele crimei de la "House of Gucci"


dRama t i c a

Postări Recomandate

Maurizio-gucci-patrizia-reggiani-6bcfff699e49405ba9534c12efffb7a1.webp

 

Asasinarea lui Maurizio Gucci rămâne unul dintre cele mai șocante evenimente din istoria Italiei.

În acea dimineață de 25 martie, , în vârstă de 46 de ani, a fost împușcat și ucis în timp ce se îndrepta spre biroul său din Milano, crimă comisă de un asasin plătit de fosta sa soție, Patrizia Reggiani.

În cadrul emisiunii speciale, cei apropiați de familia Gucci și de acest caz dezvăluie povești șocante din culisele crimei și ceea ce a dus la arestarea lui Reggiani și a celor patru complici ai săi.

Reggiani, acum în vârstă de 74 de ani, susține că "nu-i place să-și amintească" evenimentele care au dus la crimă, care a avut loc la numai un an după divorțul lor amar.

"În instanță, [am recunoscut că eu și Maurizio ne uram unul pe celălalt]", spune Reggiani.

"Am făcut o mulțime de amenințări, dar nu am dat ordinul de a-l ucide".

Cei patru complici condamnați ai lui Reggiani și procurorul Carlo Nocerino, care a condus ancheta, sunt în dezacord total cu privire la acest aspect.

"Ea nu ținea [ura ei] secretă", spune Nocerino, procurorul care a condus ancheta. "Toată lumea din casa ei și prietenii ei au confirmat acest lucru".

Reggiani a fost găsită vinovată de crimă în 1998 după un proces de cinci luni și a petrecut 18 ani în închisoare înainte de a fi eliberată în 2016. După atâția ani, în ciuda rolului ei în uciderea lui Maurizio, ea spune că încă simte "o dragoste enormă pentru" fostul ei soț."

"Dacă l-aș întâlni acum pe Maurizio, i-aș spune să mă ierte pentru ce s-a întâmplat", spune ea. "Toate lucrurile care s-au întâmplat au fost o mare neînțelegere".

Credit: PEOPLE.COM

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate