Sari la conținut

[Știri gaming] The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom .


seven7sin

Postări Recomandate

În general, continuările nu sunt așa bune ca originalul. Dragon Age, Driver, Men in Black și până și Home Alone sunt doar câteva francize mari care s-au lovit de cea mai mare problemă atunci când vine vorba de creat o continuare: cum îmbunătățești ceva măreț? Încerci să reinventezi formula inițială și speri să-i uimești pe oameni din nou sau mergi la sigur și doar oferi mai mult din același lucru?

Bine, spun cumva greșit „mers la sigur”, pentru că până și varianta asta s-a dovedit problematică pentru unii dezvoltatori de jocuri video. Dar astăzi vorbim despre ceva cu adevărat special, o continuare care nu doar că s-a ridicat la nivelul predecesorului, ci l-a și depășit. S-a lansat vineri, ceea ce a fost o alegere inspirată din partea celor de la Nintendo pentru că, după un weekend întreg în care am respirat The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, am plăcerea să povestesc despre el aici.

Tears of the Kingdom este probabil cel mai serios pretendent la titlul de „Jocul Anului 2023”, și pe bună dreptate: aduce mecanici complet noi și inovatoare, îți oferă o libertate cum foarte rar am văzut într-un joc video și îmbunătățește un stil narativ foarte amuzant și plin de șarm. Dacă ai ratat materialul meu anterior despre istoria francizei Zelda și vrei să te pui la punct cu povestea din spatele acestor jocuri, găsești clipul aici.

Înainte să începem, vreau să spun ceva. Ăsta e genul de joc care este foarte sensibil la spoilere și parte din farmec este să descoperi lumea pe pielea ta. Tocmai de asta, o să vorbesc în principal despre momente care se petrec în primele câteva ore ale jocului iar imaginile de pe ecran sunt tot de la început. Sunt și câteva excepții, dar nu îți vor afecta în vreun fel experiența. Acum că am dat asta la o parte…

Ce au reușit cei de la Nintendo să facă cu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom este absolut glorios. De la modul în care interacționezi cu lumea și motorul de fizică, până la narațiunea plină de personaje memorabile, Tears of the Kingdom nu m-a lăsat să mă plictisesc o secundă. Sunt de părere că avem în față cel mai bun joc din întreaga serie, ceea ce pe lângă nume precum Ocarina of Time și Breath of the Wild, e mare lucru.

 

                                                                                                                                                sursa:ZONAIT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate