Sari la conținut

[CS:GO] - Finala turneului Major CS:GO BLAST Premier va fi difuzată, în premieră, într-o sală de cinema.


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Scena de Esports este din ce în ce mai recunoscută și apreciată la nivel mondial, iar multe dintre brand-uri recunosc valoarea sportului electornic. Este și cazul cinematografului Cinema City care, va prelua, în premieră, transmisiunea finalei CS:GO Major Blast Premier, turneu cu premii de peste 1.25 milioane de $.

Câștigătorul pleacă acasă cu 500.000$. Marea finală, difuzată într-o sală de Cinema!

Major-ul este cea mai râvnită competiție de Counter-Strike: Global Offensive la nivel competitiv, turneul aducând în același loc cele mai bune organizații de Esports. Evenimentul a ajuns până în etapa de sferturi de finală, care se vor disputa astăzi.

Echipele rămase în eveniment până acum sunt Heroic și Vitality (calificate deja în semifinală), în timp ce echipa jucătorului român iM-, GamerLegion, joacă pentru un loc în semifinală împotriva celor de la Monte. Cel de-al doilea meci de astăzi este disputat între Team Liquid și Apeks.

6b5ibYz.png

Gamerii pasionați pot urmări finala major-ului direct dintr-o sală de cinema, într-o transmisiune redată în Full HD. Prețul unui bilet este în valoare de 100 RON și include, de asemenea, un meniu la alegere.

Evenimentul are loc duminică, 21 mai, de la orele 17:30 la Cinema City din AFI Palace Cotroceni.

Ultimul turneu major pentru titlu CS:GO.

Acesta este ultimul turneu Major pentru CS:GO, înainte ca versiunea jocului Counter-Strike 2 să îi ia locul.

Printre noile caracteristici pe care le putem aștepta în Counter-Strike se numără o grafică îmbunătățită și o interfață de utilizator mai prietenoasă. Producătorul a adus schimbări și la nivelul utilităților. Spre exemplu, smoke-urile vor putea fi influențate de gloanțele trase înspre grenadă, care vor crește vizbilitatea prin smoke.

 

SURSA: prosport.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate