Sari la conținut

[Crypto] - Numărul de portofele digitale care conțin cel puțin un Bitcoin întreg a depășit pragul de un milion, la nivel global


KING | ROBERT

Postări Recomandate

Numărul de portofele digitale care conțin cel puțin un Bitcoin întreg sau mai multe a depășit pragul de un milion. Milionul fiind atins pe 13 mai, potrivit datelor de la Glassnode.

 

Pe măsură ce prețul Bitcoin a scăzut cu peste 65% în cursul anului trecut, numărul adreselor de portofel care dețin un Bitcoin sau mai mult a crescut, cele mai notabile creșteri au avut loc în timpul unui crash acut al pieței în iunie și noiembrie, data la care FTX s-a prăbușit și ulterior a depus faliment.

În total, aproximativ 190.000 de deținători de Bitcoin 'întreg' au fost adăugați de la începutul lunii februarie 2022, deoarece prețul Bitcoin a scăzut de la maximele din noiembrie 2021.

cryptocurrency-physical-golden-bitcoin-c

Cofondatorul Glassnode, Negentropic, le-a spus celor 54.000 de adepți de pe Twitter că cel mai bun moment pentru a cumpăra Bitcoin este atunci când există „sânge în piață”.

Comentariile sale vin în urma a numeroase prăbușiri majore de bănci din Statele Unite, precum și a Fed-ului care caută să întrerupă potențial creșterea ratelor dobânzii în lunile următoare. Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care Glassnode a spus că „rămâne încrezător” că Bitcoin poate ajunge la un preț de 35.000 de dolari pe termen mediu.

În timp ce numărul rotund de „un milion” marchează o nouă crestătură în registrele recordurilor, merită subliniat că o adresă de portofel Bitcoin nu reprezintă întotdeauna o singură persoană.

Mulți investitori cripto au mai multe adrese Bitcoin și alte adrese aparțin unor instituții importante, cum ar fi bursele de criptomonede și firmele de investiții care dețin de obicei sume mari de Bitcoin.

 

SURSA: stiripesurse.ro

  • Like 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate