Sari la conținut

[Crime] - A apelat la Google Translate, după ce și-a ucis iubita. Motivul pentru care a recurs la acest gest


dRama t i c a

Postări Recomandate

71082685-12093179-image-m-37_1684311763844.jpg

 

Un model ucrainean, Alona Savchenko, în vârstă de 24 de ani, a fost găsită înjunghiată și mutilată cu un fierăstrău într-o clădire din cartierul Bang Kho Laem, Bangkok, Thailanda, luni, 15 mai. Se pare că cel care a ucis-o cu brutalitate a fost chiar iubitul ei, Jan Jerzy Lagoda-Filippow, în vârstă de 25 de ani, care, după fapta făcută, a folosit Google Translate și i-a cerut unui taximetrist să-l ajute la tranșarea cadavrului iubitei lui.

A cerut ajutor pentru tăierea cadavrului în schimbul a 44$

Însă, în dimineața zilei de 15 mai, agenții de pază au devenit suspicioși când turistul polonez a părăsit clădirea, singur și în grabă, trăgându-și bagajele cu el și părând foarte nervos. Mai târziu, în aceeași zi, taximetristul care l-a plimbat pe Jan Jerzy Lagoda-Filippow unde a cerut, a sunat la hotel pentru a-i informa despre comportamentul haotic al polonezului, după ce pasagerul său ar fi folosit aplicația Google Translate pentru a cere ajutor pentru tăierea unui cadavru, în schimbul a 44 de dolari.

Și mai suspicioși, cei din personal s-au dus să verifice camera cuplului de la etajul 32, unde au găsit trupul neînsuflețit al Alonei Savcenko pe pat. Fața tinerei era acoperită de sânge, iar mâna stângă îi fusese tăiată de la încheietura mâinii. Capul i-a fost, de asemenea, parțial tăiat, iar paramedicii au descoperit că a suferit și o rană prin înjunghiere în zona gâtului.

Luni seară, ofițerii poliției thailandeze l-au arestat pe Lagoda-Filippow într-o piață dintr-un oraș aproape de granița cu Cambodgia și în bagaje au găsit pașaportul femeii ucise. De asemenea, potrivit autorităților, acesta a fost „foarte calm” în momentul arestării. „Suspectul a fost foarte calm când a fost arestat. Era în jur de ora 4 în această dimineață când a fost prins. A băut cafea ca de obicei în celulă și a început să facă mișcare, ca și cum ar fi fost rutina lui normală de dimineață. Nu a spus nimic. Am contactat Ambasada Poloniei și am luat măsuri pentru ca oficialii ambasadei să sosească mai târziu astăzi”.

Lagoda-Filippow deține o firmă de publicitate înregistrată la Londra, iar Alona Savchenko ar fi făcut fotografii pentru compania sa și pentru alții.

Credit: CLICK.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate