LCS PREMIUM lyfe Postat Octombrie 27, 2020 LCS PREMIUM Postat Octombrie 27, 2020 Frumoase avatare, bine pe blur. Lucrarile smudge sunt perfecte. Pe rendere la fel foarte bine. De text n am ce parere sa dau ca nu prea sunt multe lucrari dar din ceea ce vad ar mai trebuie de invatat. #KW. P.S. asta e fortza, daca stii fontul ar fi perfect.
Fondator xxhevvoxx♔ Postat Octombrie 29, 2020 Fondator Postat Octombrie 29, 2020 On 27/10/2020 at 18:25, lyfe said: Frumoase avatare, bine pe blur. Lucrarile smudge sunt perfecte. Pe rendere la fel foarte bine. De text n am ce parere sa dau ca nu prea sunt multe lucrari dar din ceea ce vad ar mai trebuie de invatat. #KW. P.S. asta e fortza, daca stii fontul ar fi perfect. stilul ala de text e de prin 2015 vtm , de pe vremea cand lucram cu nutu, nu avea oricine text asa , ce e in ziua de azi sunt doar prosteli cu effecte , alea erau effecte text prin 2014/2015 :)) ON: bai prieten fals stii parerea mea, lucrai bine inainte n-am ce zice acum ai mai intrat la pensie dar tot de al nostru esti ce pot spune, keep working, sper sa te lasi in curand de tot.
H A D E S Postat Noiembrie 8, 2020 Postat Noiembrie 8, 2020 credeam ca ai murit. super ultimele lucrari , text la fel de praf ca in 2014 , blur ok CSZ :)))
LCS PREMIUM lyfe Postat Noiembrie 23, 2020 LCS PREMIUM Postat Noiembrie 23, 2020 Portofoliu inactiv, pentru al redeschide adreseaza-te unui designer. T/C.
bouchaboucha Postat Martie 6, 2021 Postat Martie 6, 2021 Portofoliu Unlocked. the member contacted me for this.
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.