Sari la conținut

[PREDATOR][REZOLVAT]Reclamatie Admin CrAzY


Postări Recomandate

Numele dvs: Razvan

Numele adminului reclamat: CrAzY

Data si ora: 05.15.2023 / 19:43

Motiv reclamatie: lbj

Dovada: https://imgur.com/a/GIKCIUK

 

Nu-mi merge sa fac sh la consola asa ca am postat imagini de pe tel. Vreau sa-l reclam pe CrAzY pentru ca a abuzat functia de admin in ideea in care amandoi fiind predatori, omu m-a mintit ca sunt singurul ramas, asa ca ar trebui sa atac. In dovada se vede ca adminul este inca predator (nu a murit/s-a dar brb), si astepta sa-l atac eu, el campand undeva intr-un locusor in spatele laserelor. Initial (dupa ce imi zice ca-s singurul ramas) se vede in consola ca imi cer scuze ca l-as fi asteptat sa vina in centrul mapei in loc sa atac.

"26. Fiti un exemplu pentru jucatori, comportati-va asa cum doriti sa se comporte si jucatorii." - Presupun ca regula asta fiind la final, e mai mult omisa.

Editat de HuGo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui sa fii atent la joc ,sa nu te iei după ce spun ceilalți, cât despre limbaj ... degeaba îți ceri scuze după ce înjuri, cel mai bine sa fii atent de prima data la limbaj!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut Răzvan, CS în general este un joc de fun și fair-play, acum sa ma reclami ca te-am mințit mi se pare exagerat, mai bine ma reclamai ca ai luat ban, dar totuși ai postat și dovada banului singur. Vezi ca pe forum pe lângă regulile adminilor sunt și ale jucătorilor, te rog sa citești și acolo. 

Revenind la subiect, erai tu vs 4 printre care noi 2 predator, am scris ca doar tu ești după care am iesit pe mijloc și te am lasat sa ma omori(se vede în pozele tale) , eu de regula țin sa echilibrez jocul și sa omor predatorii decât să-i joc, te salut și sa ai o zi bună! 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate