GlAdIaToR Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 Numele tău : GlAdIaToR ma striga toti dar numele meu este Armando Vârsta ta : 24 Cu ce ai ajutat comunitatea până acum?: Cu cativa ani in urma am fost OverWatch pe comunitate , am fost admin la mixurile comunitati cand erau candva... imi place ce fac si imi place sa ma implic . Cu ce ai putea să îl ajuți în continuare de acum înainte : Am fost plecat cativa ani inafara si nu am mai avut timp ... pt ca inafara muncesc foarte mult .. dar am venit acasa si o sa fiu activ mereu fara doar si poate. o sa ajut cu ce pot si cu ce stiu.. Ești recomandat de cineva de pe comunitate? : Sunt recomandat de @TwoSs LCS - Moderator Assistant . Ai citit regulamentul? (Cititi REGULAMENTUL pentru cuvantul cheie): "am luat la cunostinta" UniqueID :le9aHbayJRVsLqVH975Z76B3oL8= Multumesc .
TwoSs Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 Salut ! Bai ce sa zic si de tine ,esti de treaba ,caterinca ,foarte serios dupa cate am vazut si sper sa fii si tu accept DIN PARTEA MEA
Tox1cMan>? Postat Mai 6, 2023 Postat Mai 6, 2023 Îți ofer o șansă! Dacă e să fii acceptat, să nu ne dezamăgești și să faci o treabă foarte bună!
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Mai 7, 2023 LCS PREMIUM Postat Mai 7, 2023 Te rog sa ma contactezi pe mine sau pe orice alt Support pentru a iti putea acorda gradul
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.