Sari la conținut

[PREDATOR] Reclamatie Admin ROMEO+


alex98

Postări Recomandate

Numele dvs: SeriouX

Numele adminului reclamat: ROMEO+

Data si ora: 03.05.2023 / 19:48

Motiv reclamatie: Ameninţare cu GAG fără motiv de GAG şi schimbarea mapei la scurt timp după ce a fost pusă ! (acum pe motiv că intră playeri morţi că e mică mapa) şi alte dăţi că aşa au cerut playerii după ce tot ei au votat acea mapă .

Dovada (Print la consola sau demo) : https://imgur.com/a/0bHPumQ

Editat de te-n_cing
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut. daca sunt prea multi playeri pe o harta mica si se moare in spawn, adminu trebuie sa schimbe fortat harta cu una mai mare. indiferent de cate minute mai dureaza pana se schimba harta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ți-am zis clar că am schimbat mapa că erau prea mulți playeri, au murit 3 playeri in respawn. Și am decis sa dau vote , am dat 4 mape la vot .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Legat de harti

Sunt cazuri excepționale in care se pot schimba hărțile mai devreme decât scrie in regulament. Dacă chiar era prea mica harta și mureau playeri la începutul rundei, nu e ok sa lași mapa respectiva pentru ca pierzi acei playeri. ( exista și varianta in care s-au dat la VOTE harti mici, in loc se harti medii-mari, și nu s-a ținut cont de nr de playeri ) 

Legat de gag

Nu vad sa ai un limbaj neadecvat in ss ( probabil ai fost insistent pe un subiect, habar nu am ), motiv pentru care Romeo trebuie sa știe sa nu se aprindă din orice. 
 

Romeo, nu se da gag dacă îți spune cineva ca îți face reclamație. Fiecare player are dreptul la o părere/sugestie sau chiar reclamație. 

Gag -> limbaj neadecvat / injurii la adresa playerilor, respectiv adminilor / amenințări / reclame / abuz de “ codatul X “ ( pentru asta au U@ ) 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate