Sari la conținut

[Mistere] Ordinele misterioase a Cavalerilor Templieri


InferNal

Postări Recomandate

Cavalerii Templieri au fost o mare organizație de creștini devotați din Epoca Medievală, care îndeplineau o misiune importantă: protejarea călătorilor europeni care vizitează locurile sfinte din Ierusalim, desfășurând și operațiuni militare.

                                                                                    3a0794c64fa6b21b28202c6a4e08506670c3e65b

Deși scopul său inițial era de a proteja pelerinii de pericol, Cavalerii Templieri și-au extins treptat îndatoririle. Au devenit apărători ai statelor cruciate din Țara Sfântă și au fost cunoscuți ca războinici curajoși și calificați. Templierii au construit numeroase castele și au purtat - și adesea au câștigat - lupte împotriva armatelor islamice.

 

Cavalerii Templieri Astăzi

Biserica Catolică a recunoscut că persecuția Cavalerilor Templieri a fost nejustificată. Biserica susține că Papa Clement a fost presat de conducătorii europeni pentru a distruge ordinul. În timp ce majoritatea istoricilor sunt de acord că Templierii s-au desființat în totalitate în urmă cu 700 de ani, există unii oameni care cred că ordinul a rămas până în prezent.
Popularul roman și film, Codul lui Da Vinci prezintă o teorie conform căreia templierii au fost implicați într-o conspirație pentru a păstra linia genealogică a lui Iisus Hristos.
În prezent, există mai multe organizații internaționale concepute după Templierii la care publicul se poate alătura.
Deși multe dintre aceste speculații sunt considerate fictive, nu există nicio îndoială că Templierii au provocat intrigi și fascinație și probabil că vor continua să o facă în anii următori.

Sursa Click aici !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate