Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 15, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 15, 2023 Chiar acum, Cosmin Ș. a spus: Numele tau : Ștefan Cosmin-Ionuț Nick-ul tau : Tox1cMan>? Ai citit regulamentul ?: LeagueCS e top UniqueID: DLjOOgAJ4JuS5ueqb0/hGrDZgPQ= 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
JustRoberto Postat Aprilie 19, 2023 Share Postat Aprilie 19, 2023 Numele tau : Roberto Nick-ul tau : JustRobertoo Ai citit regulamentul ? LeagueCS e top UniqueID : ORN1ktf2wEh8REVlQIa1veCbkVc= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Bombo | ftw. Postat Aprilie 19, 2023 Fondator Share Postat Aprilie 19, 2023 Acum 2 minute, JustRoberto a spus: Numele tau : Roberto Nick-ul tau : JustRobertoo Ai citit regulamentul ? LeagueCS e top UniqueID : ORN1ktf2wEh8REVlQIa1veCbkVc= 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
ODaiCuMarius?NormalCaNu Postat Aprilie 29, 2023 Share Postat Aprilie 29, 2023 Numele tau :Robert Adrian Nick-ul tau :Adrian Ai citit regulamentul ? da l am citit iar cuvantul cheie este ""LeagueCS e top" UniqueID :6fFidtNhuXqyMUUYEtFGK+IP1oo= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 30, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 30, 2023 Acum 15 ore, ODaiCuMarius?NormalCaNu a spus: Numele tau :Robert Adrian Nick-ul tau :Adrian Ai citit regulamentul ? da l am citit iar cuvantul cheie este ""LeagueCS e top" UniqueID :6fFidtNhuXqyMUUYEtFGK+IP1oo= te astept pe teamspeak pentru grad 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Andrei ƒ Prince Postat Mai 7, 2023 Share Postat Mai 7, 2023 Numele tau : Andrei Nick-ul tau : SeNzOr Ai citit regulamentul ? am luat la cunostinta UniqueID : OG/nea358V2652EwS66KUOQKDLo= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 8, 2023 Administrator Share Postat Mai 8, 2023 Acum 22 ore, SeNzOr a spus: Numele tau : Andrei Nick-ul tau : SeNzOr Ai citit regulamentul ? am luat la cunostinta UniqueID : OG/nea358V2652EwS66KUOQKDLo= te astept pe teamspeak pentru grad 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
***Stefan*** Postat Mai 10, 2023 Share Postat Mai 10, 2023 Numele tau : Stefan Ion Nick-ul tau : *LcS^KobrA* Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :+roxvgoaLloltZchDX7Blw7+Xp0= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Bombo | ftw. Postat Mai 12, 2023 Fondator Share Postat Mai 12, 2023 La 10.05.2023 la 19:22, ***Stefan*** a spus: Numele tau : Stefan Ion Nick-ul tau : *LcS^KobrA* Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :+roxvgoaLloltZchDX7Blw7+Xp0= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
FLG Postat Mai 12, 2023 Share Postat Mai 12, 2023 Numele tau :ALBERT Nick-ul tau : ABR*SHOT Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :Bt/aCjHXNmqjt58Lwuls4vBj19M= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 12, 2023 Administrator Share Postat Mai 12, 2023 Acum 26 minute, ABR*SHOT a spus: Numele tau :ALBERT Nick-ul tau : ABR*SHOT Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :Bt/aCjHXNmqjt58Lwuls4vBj19M= te astept pe teamspeak pentru grad 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KND | RAZzA Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Numele tau : Adrian Nick-ul tau :RAZzA Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :Ui28BxooadXUUe6Ka8KXqGqllew= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 13, 2023 Administrator Share Postat Mai 13, 2023 Acum 1 oră, KING | RAZzA a spus: Numele tau : Adrian Nick-ul tau :RAZzA Ai citit regulamentul ? : "am luat la cunostinta" UniqueID :Ui28BxooadXUUe6Ka8KXqGqllew= te astept pe teamspeak pentru grad 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
adelin- Postat Mai 13, 2023 Share Postat Mai 13, 2023 Numele tau : Adelin Nick-ul tau : Senaris Ai citit regulamentul ? : ”am citit tot regulamentul” UniqueID : ATN2gJ/89OmWuMBt7pgl6p8DI0E= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SharK. Postat Mai 14, 2023 Share Postat Mai 14, 2023 Numele tau :Nico Nick-ul tau : st0rm. Ai citit regulamentul ? am citit tot regulamentul UniqueID : seJniiEsbSvt71wgatlnxzz5mh8= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Mai 14, 2023 Administrator Share Postat Mai 14, 2023 La 13.05.2023 la 16:53, Senaris. a spus: Numele tau : Adelin Nick-ul tau : Senaris Ai citit regulamentul ? : ”am citit tot regulamentul” UniqueID : ATN2gJ/89OmWuMBt7pgl6p8DI0E= te astept pe teamspeak pentru grad Acum 6 ore, SharK. a spus: Numele tau :Nico Nick-ul tau : st0rm. Ai citit regulamentul ? am citit tot regulamentul UniqueID : seJniiEsbSvt71wgatlnxzz5mh8= 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Anthonyy. Postat Iunie 9, 2023 Share Postat Iunie 9, 2023 Numele tau : Alex. Nick-ul tau : Darwin. Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : seJ5g7eQCoqu1o6dU4jW8JwQ2sU= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Bombo | ftw. Postat Iunie 9, 2023 Fondator Share Postat Iunie 9, 2023 Acum 3 ore, Darwin. a spus: Numele tau : Alex. Nick-ul tau : Darwin. Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : seJ5g7eQCoqu1o6dU4jW8JwQ2sU= Te așteptăm pe teamspeak pentru acces. Ma poti contacta pe mine sau un suport 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Na`Vi markeloff /A/ Postat Iulie 1, 2023 Share Postat Iulie 1, 2023 Numele tau : Alex Nick-ul tau :Na`Vi markeloff /A/ Ai citit regulamentul ?: da,am citit absolut tot UniqueID : ExoKviQYe3A/BCO2LQIHwlJIXbo= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iulie 3, 2023 Administrator Share Postat Iulie 3, 2023 La 02.07.2023 la 1:05, Na`Vi markeloff /A/ a spus: Numele tau : Alex Nick-ul tau :Na`Vi markeloff /A/ Ai citit regulamentul ?: da,am citit absolut tot UniqueID : ExoKviQYe3A/BCO2LQIHwlJIXbo= 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Bia Maria Postat Iulie 22, 2023 Share Postat Iulie 22, 2023 Numele tau : Bianca Nick-ul tau : Bieee Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : 6EfjQ4elWRQ+77hvh5nL4cZA6KE= 1 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
wasd Postat Iulie 22, 2023 Share Postat Iulie 22, 2023 Numele tau : Madalin Nick-ul tau : wasd Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : jQKf6z+z7QpJH2YmRmTWj2DTNpk= 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iulie 22, 2023 Administrator Share Postat Iulie 22, 2023 Acum 33 minute, Bia Maria a spus: Numele tau : Bianca Nick-ul tau : Bieee Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : 6EfjQ4elWRQ+77hvh5nL4cZA6KE= te astept pe teamspeak pentru grad Acum 15 minute, Necsoiu Madalin a spus: Numele tau : Madalin Nick-ul tau : wasd Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : jQKf6z+z7QpJH2YmRmTWj2DTNpk= te astept pe teamspeak pentru grad PS : Va rog sa cititi si regulamentul...in caz contrar veti fi sanctionati. Multumesc anticipat! 3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Aneimar Postat Iulie 28, 2023 Share Postat Iulie 28, 2023 Numele tau : Andrei Nick-ul tau : Aneimar Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : FYFKtysCOxhJu1MlRAYyOG9+D54= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Iulie 29, 2023 Administrator Share Postat Iulie 29, 2023 La 28.07.2023 la 10:37, Aneimar a spus: Numele tau : Andrei Nick-ul tau : Aneimar Ai citit regulamentul ?: Da, am citit tot regulamentul. UniqueID : FYFKtysCOxhJu1MlRAYyOG9+D54= 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.