KiNG ; Postat Februarie 19, 2023 Share Postat Februarie 19, 2023 Salutare tuturor, echipa LeagueCs isi mareste STAFF-ul pentru proiectul Asistenta Tehnica. Punem la bataie un numar nelimitat de accese, iar daca doresti sa faci parte dintr o echipa minunata alaturi de niste oameni cu mult caracter, tot ce trebuie sa faci este sa lasi un reply in acest topic urmand modelul prezentat, dar si micile observatii : Perioada de proba este intre de 7-14 zile incepand de la gradul de Helper Assistent iar in fuctie de activitatea si implicarea fiecaruia veti primii +/- Limbajul si comportamentul trebuie sa fie unul cel putin decent. In cazul extrem in care sunteti respinsi puteti revenii cu o noua aplicare dupa un decurs de 7 zile. Regulamentul trebuie citit in a avea putin habar despre ce implica acest proiect. Model aplicare : Numele tau : Nick-ul tau : Ai citit regulamentul ? UniqueID : 7 2 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator Mr.JohnnySins Postat Februarie 20, 2023 Administrator Share Postat Februarie 20, 2023 Numele tau : Alexandru Nick-ul tau : Mr.JohnnySins Ai citit regulamentul ? : am pile la support UniqueID : 8rySuy/aqTQMEnwqV8HjpT/LEbw= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Demon Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Acum 1 minut, Mr.JohnnySins a spus: Numele tau : Alexandru Nick-ul tau : Mr.JohnnySins Ai citit regulamentul ? : am pile la support UniqueID : 8rySuy/aqTQMEnwqV8HjpT/LEbw= Te astept la Asistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
manDarikees. Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Numele tau : Ionut Nick-ul tau : manDarikees. Ai citit regulamentul ? am pile la support :)) UniqueID : f43lhrIvkm76y4wjlxaTdKG883o= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Demon Postat Februarie 20, 2023 Share Postat Februarie 20, 2023 Chiar acum, manDarikees. a spus: Numele tau : Ionut Nick-ul tau : manDarikees. Ai citit regulamentul ? am pile la support :)) UniqueID : f43lhrIvkm76y4wjlxaTdKG883o= Perioada de proba : 7 zile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Victor2k Postat Februarie 24, 2023 Share Postat Februarie 24, 2023 (editat) Numele tau : Victor Nick-ul tau : Victor2k Ai citit regulamentul ? Am pile la @Pomarleanu # LEAGUECS.RO& @Bombo | ftw. nu la intregul suport :)))) UniqueID : q0brLRXYc+j2TTo4bG7MZXonDwY= P.S. Edit: Recomandat si de @eAgLe EyE HARDCORE. Ca se plange mult daca nu :)))) Editat Februarie 24, 2023 de Victor2k 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Fondator Bombo | ftw. Postat Februarie 24, 2023 Fondator Share Postat Februarie 24, 2023 Acum 2 ore, Victor2k a spus: Numele tau : Victor Nick-ul tau : Victor2k Ai citit regulamentul ? Am pile la @Pomarleanu # LEAGUECS.RO& @Bombo | ftw. nu la intregul suport :)))) UniqueID : q0brLRXYc+j2TTo4bG7MZXonDwY= P.S. Edit: Recomandat si de @eAgLe EyE HARDCORE. Ca se plange mult daca nu :)))) 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator devylinn @ LCS Postat Martie 14, 2023 Administrator Share Postat Martie 14, 2023 Numele tau : Madalina Irina Nick-ul tau : devylinn #away! Ai citit regulamentul ? am pile la support UniqueID : Daca trebuie il dau cand ajung acasa ca acuma sunt la birou si nu am ts-ul instalat pe acest calculator //Recomandari : @eAgLe EyE HARDCORE / @jEko :))) 2 1 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Martie 14, 2023 Administrator Share Postat Martie 14, 2023 Acum 38 minute, devylinn @ Anormalii a spus: Numele tau : Madalina Irina Nick-ul tau : devylinn #away! Ai citit regulamentul ? am pile la support UniqueID : Daca trebuie il dau cand ajung acasa ca acuma sunt la birou si nu am ts-ul instalat pe acest calculator //Recomandari : @eAgLe EyE HARDCORE / @jEko :))) 1 1 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
RĂDUCU Postat Martie 17, 2023 Share Postat Martie 17, 2023 Numele tau : Radu Nick-ul tau : RĂDUCU Ai citit regulamentul ? Am pile la support UniqueID : DfNNNicrmWIHUoJ9UTcNFGcbQsU= Recomandare de la X-Tream. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Martie 17, 2023 Autor Share Postat Martie 17, 2023 Acum 9 minute, RĂDUCU a spus: Numele tau : Radu Nick-ul tau : RĂDUCU Ai citit regulamentul ? Am pile la support UniqueID : DfNNNicrmWIHUoJ9UTcNFGcbQsU= Recomandare de la X-Tream. te astept pe ts3 pentru acces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
the real ALFA Postat Martie 25, 2023 Share Postat Martie 25, 2023 (editat) Numele tau : Mohamed hedi Nick-ul tau : ALFA Ai citit regulamentul ? am pile la support :)) UniqueID : 45NtbLZNBOuzIVVc8rrk57E0vg8= Editat Martie 25, 2023 de the real ALFA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Martie 26, 2023 Autor Share Postat Martie 26, 2023 La 25.03.2023 la 12:13, the real ALFA a spus: Numele tau : Mohamed hedi Nick-ul tau : ALFA Ai citit regulamentul ? am pile la support :)) UniqueID : 45NtbLZNBOuzIVVc8rrk57E0vg8= i answered you in the request made below Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
NOT DEVICEE Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 (editat) Model aplicare : Numele tau : Razvan. Nick-ul tau : DEVICE Ai citit regulamentul ? Da, "a venit primavara". UniqueID : D4fFzS9Nokti6bUCa25cVJYzx0s= Editat Aprilie 6, 2023 de DEVICEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
JustRoberto Postat Aprilie 6, 2023 Share Postat Aprilie 6, 2023 Numele tau :Roberto Nick-ul tau :JustRobertoo Ai citit regulamentul ? a venit primavara UniqueID : LZ25N7nxye1OgnUUa/3OioOXySs= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
KiNG ; Postat Aprilie 6, 2023 Autor Share Postat Aprilie 6, 2023 Acum 10 minute, DEVICEE a spus: Model aplicare : Numele tau : Razvan. Nick-ul tau : DEVICE Ai citit regulamentul ? Da, "a venit primavara". UniqueID : D4fFzS9Nokti6bUCa25cVJYzx0s= te astept pe ts3 pentru acces. Acum 9 minute, JustRoberto a spus: Numele tau :Roberto Nick-ul tau :JustRobertoo Ai citit regulamentul ? a venit primavara UniqueID : LZ25N7nxye1OgnUUa/3OioOXySs= ultima data cand ai fost in staff nici macar nu ai avut bunul simt sa raspunzi cand ai fost intrebat de ce nu mai intrii pe ts3, ai dat doar seen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
.kNd. Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 Numele tau : Ilie Nick-ul tau : kNd Ai citit regulamentul ? : a venit primavara UniqueID : 8/ajwBsTCEhwa5KknaQ4w7Dm1s8= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
GOTZE Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 Numele tau : Marian Nick-ul tau : GOTZE Ai citit regulamentul ? momentan indisponibil UniqueID : R+wUB4oaCVu/G0CwG7rlPakHg/4= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stil Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 33 minutes ago, .kNd. said: Numele tau : Ilie Nick-ul tau : kNd Ai citit regulamentul ? : a venit primavara UniqueID : 8/ajwBsTCEhwa5KknaQ4w7Dm1s8= - te astept pe ts3 pentru acces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Stil Postat Aprilie 8, 2023 Share Postat Aprilie 8, 2023 25 minutes ago, GOTZE said: Numele tau : Marian Nick-ul tau : GOTZE Ai citit regulamentul ? momentan indisponibil UniqueID : R+wUB4oaCVu/G0CwG7rlPakHg/4= - te astept pe ts3 pentru acces. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
SharK. Postat Aprilie 10, 2023 Share Postat Aprilie 10, 2023 Numele tau :Nico Nick-ul tau : st0rm. Ai citit regulamentul ? a venit primavara UniqueID : seJniiEsbSvt71wgatlnxzz5mh8= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 10, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 10, 2023 Acum 6 ore, st0rm. a spus: Numele tau :Nico Nick-ul tau : st0rm. Ai citit regulamentul ? a venit primavara UniqueID : seJniiEsbSvt71wgatlnxzz5mh8= te astept pe teamspeak pentru grad 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
te-n_cing Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Numele tau : Mihai Nick-ul tau : te-n_cing Ai citit regulamentul ? da UniqueID :A3dlWGLM20bMMEDU07QJwzfLxtQ= Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Administrator .GoSSen. Postat Aprilie 15, 2023 Administrator Share Postat Aprilie 15, 2023 Acum 13 minute, te-n_cing @ leaguecs a spus: Numele tau : Mihai Nick-ul tau : te-n_cing Ai citit regulamentul ? da UniqueID :A3dlWGLM20bMMEDU07QJwzfLxtQ= te rog sa citesti regulamentul...te astept pe teamspeak pentru grad 2 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Tox1cMan>? Postat Aprilie 15, 2023 Share Postat Aprilie 15, 2023 Numele tau : Ștefan Cosmin-Ionuț Nick-ul tau : Tox1cMan>? Ai citit regulamentul ?: LeagueCS e top UniqueID: DLjOOgAJ4JuS5ueqb0/hGrDZgPQ= 1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare...
Postări Recomandate
Alătură-te conversației
Poți posta acum și să te înregistrezi mai târziu. Dacă ai un cont, autentifică-te acum pentru a posta cu contul tău.