# Marius D. Posted January 9, 2020 Share Posted January 9, 2020 Astăzi îl avem invitat pe :Ry[Z]eN^, eu il cunosc cam 2 ani, în acești 2 ani am colaborat, dar vreau să-l cunoașteți si voi pe acest baiat ! Marius D. : Buna seara! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea! Ry[Z]eN^ : Buna! Marius D.: Cum te numesti, ce varsta ai si in ce oras locuiesti? Ry[Z]eN^ :Pai, ma numesc David dar gen multi imi zic Bogdan , am 18 ani si stau in Sebis jud Arad. Marius D.: Ai terminat liceul sau esti elev inca? Ry[Z]eN^ : L-am terminat. Marius D.: Ai aplicat la o facultate sau doresti? Ry[Z]eN^ : Nu am aplicat inca, si nu stiu daca as aplica momentan, inca ma gandesc. Marius D.: In ce domeniu ti-ar placea sa muncesti? De ce? Ry[Z]eN^ : IT, pentru ca imi place tehnologia. Marius D.: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Ry[Z]eN^ : De treaba, sociabil. Marius D.: Ce preferinte ai cand e vorba de mancare? Ry[Z]eN^ : Nu-s pretentios la mancare. Marius D.: Enumera-mi te rog cateva dintre calitatile si defectele tale. Ry[Z]eN^ : Pai sunt destept, ma descurc singur, defectele ar fi ca ma enervez foarte repede.. Marius D.: Cum decurge o zi din viata ta? Ry[Z]eN^ : Pai stau toata ziua :)) nu cred ca e greu sa stai. Marius D.: Acum iti voi adresa cateva intrebari legate de comunitatea noastra LeagueCs. Marius D.: De ce ai ales aceasta comunitate? Ry[Z]eN^ : Pentru ca aici sunt oameni ok, nimeni nu-i pe cearta si etc.. Marius D.: Ce asteptari ai de la aceasta comunitate? Ry[Z]eN^ : Pai am asteptari mari sa fie fondatori seriosi si sa tina comunitatea... nu doar 1 an si dupa sa o lase balta. Marius D.: Care a fost prima ta impresie cand ai intrat pe forumul comunitatii? Ry[Z]eN^ : Prima data n-am avut o impresie buna, dar m-am inselat, e foarte frumos forumul. Marius D.: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii? Ry[Z]eN^ : Sa aibe un comportament frumos pe comunitate si sa se respecte intre ei! Marius D. : Ma bucur ca ai acceptat invitatia mea la acest interviu si ai raspuns intrebarilor! Marius D.: Iti multumesc si o seara placuta in continuare! Ry[Z]eN^ : Mersi la fel. Acesta a fost interviul Marius D.- Ry[Z]eN^ Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut interviul , nu uita sa lasi un "Like" !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manDarikees. Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 E ok, se putea si mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoSeDaTuL Posted January 10, 2020 Share Posted January 10, 2020 Pentru inceput este un interviu frumos ! Continuă cu ceea ce faci, să ajungem top Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.