# Marius D. Postat Ianuarie 9, 2020 Postat Ianuarie 9, 2020 Astăzi îl avem invitat pe :Ry[Z]eN^, eu il cunosc cam 2 ani, în acești 2 ani am colaborat, dar vreau să-l cunoașteți si voi pe acest baiat ! Marius D. : Buna seara! Iti multumesc ca ai acceptat invitatia mea! Ry[Z]eN^ : Buna! Marius D.: Cum te numesti, ce varsta ai si in ce oras locuiesti? Ry[Z]eN^ :Pai, ma numesc David dar gen multi imi zic Bogdan , am 18 ani si stau in Sebis jud Arad. Marius D.: Ai terminat liceul sau esti elev inca? Ry[Z]eN^ : L-am terminat. Marius D.: Ai aplicat la o facultate sau doresti? Ry[Z]eN^ : Nu am aplicat inca, si nu stiu daca as aplica momentan, inca ma gandesc. Marius D.: In ce domeniu ti-ar placea sa muncesti? De ce? Ry[Z]eN^ : IT, pentru ca imi place tehnologia. Marius D.: Cum te-ai descrie in cateva cuvinte? Ry[Z]eN^ : De treaba, sociabil. Marius D.: Ce preferinte ai cand e vorba de mancare? Ry[Z]eN^ : Nu-s pretentios la mancare. Marius D.: Enumera-mi te rog cateva dintre calitatile si defectele tale. Ry[Z]eN^ : Pai sunt destept, ma descurc singur, defectele ar fi ca ma enervez foarte repede.. Marius D.: Cum decurge o zi din viata ta? Ry[Z]eN^ : Pai stau toata ziua :)) nu cred ca e greu sa stai. Marius D.: Acum iti voi adresa cateva intrebari legate de comunitatea noastra LeagueCs. Marius D.: De ce ai ales aceasta comunitate? Ry[Z]eN^ : Pentru ca aici sunt oameni ok, nimeni nu-i pe cearta si etc.. Marius D.: Ce asteptari ai de la aceasta comunitate? Ry[Z]eN^ : Pai am asteptari mari sa fie fondatori seriosi si sa tina comunitatea... nu doar 1 an si dupa sa o lase balta. Marius D.: Care a fost prima ta impresie cand ai intrat pe forumul comunitatii? Ry[Z]eN^ : Prima data n-am avut o impresie buna, dar m-am inselat, e foarte frumos forumul. Marius D.: Ce mesaj ai pentru membrii comunitatii? Ry[Z]eN^ : Sa aibe un comportament frumos pe comunitate si sa se respecte intre ei! Marius D. : Ma bucur ca ai acceptat invitatia mea la acest interviu si ai raspuns intrebarilor! Marius D.: Iti multumesc si o seara placuta in continuare! Ry[Z]eN^ : Mersi la fel. Acesta a fost interviul Marius D.- Ry[Z]eN^ Ce nota acordati acestui interviu? Daca ti-a placut interviul , nu uita sa lasi un "Like" !!
PoSeDaTuL Postat Ianuarie 10, 2020 Postat Ianuarie 10, 2020 Pentru inceput este un interviu frumos ! Continuă cu ceea ce faci, să ajungem top
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.