Sari la conținut

Reclamatie killer_xd


Stas.

Postări Recomandate

Nume reclamant: Stas

Nume admin reclamat: killer_xd

Motiv: Nu vreau sa fiu rau dar omul asta nu are ce cauta in staff. Pe langa ca nu ai cum efectiv sa te intelegi cu el habar nu are nici engleza nici romana nimic. Habar nu are sa schimbe o harta mai da si slay aiurea la playeri care nu fac nimic, am testat si eu sa vad daca chiar continua ( da slay ca folosesc arma din shop M2 si am laser, odata mi  a dat slay dupa mi a dat kick ( eram cu alt nume undercover care mai joc seara ) si nu e problema de mine e ca a dat si la alt player slay uri aiurea.

Durata Ban (Daca este cazul): -

Dovada(video/poza/demo): Slay+Kick.Dem (imi da slay ca am arma Tornado din shop si la final se inchide demo din cauza ca mi da kick de pe sv)

SS  - Demo e de 20min nu are rost sa il pun dar practic ia dat slay la baiatul asta ca avea tornado. Inainte mai daduse slay ca nu voia sa atace si era coada la survivor si el voia sa iasa in loc sa atace da slay la playeri sa iasa el afara (nu am demo ca nu am crezut ca se poate intampla asa ceva)

  • Nervos 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

M-am uitat la demo, intradevar este un slay dat aiurea. Nu este prima oara cand se intampla chestia asta cu el, am vazut ca are un comportament foarte urat fata de playeri. Asteptam sa vedem ce are si el de zis. 

@killer_xd Please reply to this complaint, you have up to 48 hours to do so and provide a valid reason in which you state why did you apply "amx_slay". There is no rule saying that Tornado + LM is not allowed. 

  • Mersi 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu l am mai vazut de cateva ori facand asta, cer eliminarea acestui admin care nu si face treaba si nu intelege jocul si responsabilitatea de a fii admin 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Și eu am văzut ca mai da slay aiurea dar până la urmă toti facem greșelii.

Eu zic să-l ajutam sa înțeleagă și sai explicam ce sa nu facă.

Mersi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar aseara l am vazut cum a dat un slay unui baiat ce avea un lm pus mai ciudat dar era legal, i am explicat ca e pus bine si sa verifice inainte sa foloseasca o comanda si a inteles. Consider ca ar trebui ajutat mai degraba decat sancionat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu zic sa va uitati si la demo inainte sa comentati. Daca vreti sa va dati cu parerea va uitati la demo in caz ca nu stiati il descarcati il introduceti in cstrike si din consola play *numedemo* spuneti ce a facut in trecut eu v am aratat ce a facut aseara.

  • Nervos 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Guys, I would like to tell you that last night a player whose name was unknown was placing the lm incorrectly and using a laser weapon, and I told him to remove the lm, but he did not accept. And he started saying that I am wrong and he is lying, otherwise I would like to tell you that he is saying that I cannot do anything. I would like to tell you that I can do everything and I know everything, but I do it at the appropriate time And I want to clarify another thing for everyone that before I became an admin I used to use the laser weapon and lm, so the admin gave me a warning. I asked him why he said that I use lm and a weapon that is forbidden to use together, so from that moment I did not use it, so I am not the leader of the server and people make mistakes and learn from their mistakes

 

 

killer_xd :)

  • Mor de râs 1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Helper-ul killer_xd a primit remove, comportamentul lui fata de playeri nu este potrivit pentru un membru staff, pe langa chestia asta chiar azi a dat din nou un slay aiurea. De explicat am incercat sa ii explic dar este foarte greu sa comunici cu el, nu intelege mai nimic din ce ii spun. T/C

Editat de Swarm
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate