Sari la conținut

[REGULAMENT] - KING.LEAGUECS.RO


Postări Recomandate

Regulament Jucatori

  • In functie de comportament, dreptul de a juca pe server poate fi retras.
  • Nu injurati sau abuzati alti jucatori. Pedeapsa: GAG/KICK/BAN
  • Nu folositi cheaturi, scripturi, sau alte modele pentru jucatori. Pedeapsa: BAN permanent.
  • CFG-urile sunt permise dar trebuie sa contina doar bind-uri si setari de CVAR-uri, fara Alias-uri si CVAR-uri blocate de Anti Cheat.
  • Nick-urile indecente, adresate cuiva sau nu, spraypaint-urile indecente sau reclama sunt interzise. Pedeapsa: RENAME,KICK,BAN
  • Reclamele de orice tip sunt interzise (radio, server de cs, site). Pedeapsa: GAG/RENAME/BAN
  • Codatii se raporteaza cu say_team ( u ) si se incepe mesajul cu @. Pedeapsa: GAG
  • Nu cereti admin/slot si nu contestati pe server deciziile adminilor. Pentru aceste lucruri exista forumul. Pedeapsa: GAG, (KICK, BAN - doar pentru contestatii pe server)
  • Lipsa de la tastatura ce duce la a fi afk 2 runde implica trecerea la spectatori.
  • Este FREE GAME ! Dar T au obligata sa planteze Bomba, iar CT Defuse sau sa salveze ostatecii. Pedeapsa: SLAY
  • Toate armele sunt permise pe toate hartile.
  • Daca un admin cere ca dovada a faptului ca jucatorul nu are cheaturi sau scripturi un WG, jucatorul este obligat sa se transfere la spectatori si va avea la dispozitie un timp limitat pentru a prezenta dovada. In cazul in care jucatorul nu poate prezenta WG-ul, va comunica adminului si se va gasi o solutie. Ignorarea cererii adminului sau parasirea serverului fara a prezenta o dovada duce catre banarea jucatorului.
  • Cand un admin face poze unui jucator, acesta este obligat sa le urce pe un site ales de catre admin in maxim 5 minute.
  • Este permisa urcarea pe harta, dar NU iesirea din textura. Pedeapsa: SLAY
  • Este permis spawn kill pe orice harta.
  • Forumul va este la dispozitie pentru orice reclamatie.

Regulament Admini

[!] IN CA DE ABUZ CA ADMIN, VEI PRIMI -1 GRAD SAU VEI RISCA REMOVE GRAD !
[!] Comenzile intre ADMINI sau pe voi sunt strict INTERZISE ! ( REMOVE ) Exceptie daca mutam la spec adminul pentru afk. Daca si pe urmatoarea harta e tot afk, puteti da kick!
[!] Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server, atunci aveti voie sa il banati apoi sa anuntati urgent un Fondator sau Owner avand o dovada DEMO sau Screnshot!
[!] Comanda amx_votemap o folosim numai daca sunt prea multi/putini playeri harta in curs. In rest, lasati votul sa curga singur, doar nominalizezi o harta scriind /maps.
[!] Daca un admin are cod, ii faceti demo si il postati la discutii importante !
[!] Daca un admin injura pe say, faceti printscreen si postati la Reclama un Admin! NU aveti voie sa aplicati comenzi pe el.
[!] Daca un admin v-a injurat/a folosit o comanda pe voi, faceti printscreen si postati la Reclama un Admin. Nu va certati cu el! NU folositi comenzi pe el. Primiti -1 grad / Remove .


1. In cazul in care un admin a anuntat ca da vot, doar un Fondator/Owner se poate baga peste el. Riscati -1 grad.
2. Inainte de a da vot verificati ultimele harti tastand /lastmaps si NU le dati la vot.
3. Nu aveti voie sa cereti UP (+1 la grad). Up-uri se dau in fuctie de mai multe criterii si cand considera Fondatorii ca meritati.
4. La o eventuala cerere unban / reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada. In caz contrar -1 /REMOVE GRAD
5. Intr-o reclamatie au voie sa posteze reclamantul ( player-ul de face cererea ) si staff-ul serverului. Oricine posteaza si nu face parte din staff risca +1 WARN pe forum si stergerea postului.
6. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la stergerea accesului
7. Este interzis abuzul de comenzi (amx_say, amx_csay, amx_tsay, amx_slap, amx_slay, amx_kick). Comenzile amx_say, amx_csay, amx_tsay se folosesc doar pentru diverse anunturi de maxim 3 ori nu pentru conversatii (-1 grad);
8. Cand intrati pe server jucati cu nickname-ul pe care aveti adminul, in caz contrar veti fi sanctionat dupa cum urmeaza : REMOVE
9. Respectati-va intre voi, evitati certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit explicati-i frumos fara sa aveti un vocabular obscen/calomios (-1 grad)
10. In cazul in care ai probleme si vei lipsi de pe server ai obligatia sa anunti pe forum la sectiunea Absente. Cererile de absente de fac pe cel putin 5 zile de inactivitate si maxim 15 zile. ( -1 grad)
11. Cand stati spectatori folositi comanda amx_spec / amx_spectate.
12. Adminii pot fi verificati doar de Fondatori. Oricine face verificari si nu este Fondator risca -1 / remove grad.
13. Toti adminii sunt obligati sa detina acelasi nume si pe discord si pe server pentru a se evita unele confuzii . in caz contrar (-1 grad)
14. Atat jucatorii cat si adminii nu au voie sa faca monitor sau sa-si spuna pe discord unde sunt ceilalti jucatori. In cazul in care unuia dintre jucatori i se face demo, aceasta scuza nu va fi acceptata. ( in caz ca este prins primeste ban permanent motiv monitor )
15. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.). Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal etc . ( -1 grad / REMOVE )
16. Daca i s-a facut reclamatie unui Administrator, Co-Owner, Owner, ea se va rezolva numai de catre un Fondator.
17. Atunci cand se reclama un codat pe server, aveti obligatia de a anunta jucatorul ca verificati suspectul. (in caz contrar +1 warn)
18. Daca doi sau mai multi admini se cearta, nu aveti voie sa interveniti. Faceti ScreenShot si dati dovada la Fondator.
19. Fiecare persoana cu acces administrativ pe server, este obligata sa isi faca un banlist sau sa pastreze in calculator dovezile ban-urilor, in caz ca jucatorii vor face cerere unban. La a 2-a neprezentare a dovazii la unban vei risca REMOVE! (Demo, Screenshot, Poze)
20. Intre orele 01:00 si 11:00, kick-urile sunt interzise. Exceptie se face atunci cand serverul este full si trebuie facut loc altor jucatori, daca exista playeri AFK sau care au lag mare.
21. Adminii pot sta AFK, dar pe amx_spec / amx_spectate. In caz ca un admin vede pe alt admin ca este AFK, il mutam SPEC!
22. Pentru a bana un player, vreau sa tineti cont care sunt prioritatile pe acest server: DEMO --> POZE  .
23. Cred ca este destul de inteleasa treaba, dar o mai adaugam si aici! Cat timp esti pe server, obligatoriu te conectezi si pe TS3 la adresa TS.LEAGUECS.RO  ! Te poti pune la buton cu microfonul, astfel sa poti vorbi doar cand doresti! Daca esti prins jucand pe server si cu sunetul oprit pe discord, risti -1 grad!
24. Toate comenzile de pe acest server le gasesti pe acest topic. Orice intrebare, adresati oricarui admin, fara nicio jena!
25. Activitatea unui admin consta in: on pe server (joci, dar si te uiti pe suspecti), on pe discord vizitezi forumul la sectiunea VOTEAZA , Cereri Accese , Cereri Unban / Reclamatii.
26. La persoanele straine ce nu inteleg limba romana NU le faceti POZE. Faceti un DEMO la voi in PC! Cuvant cheie: amcititregulamentul . Orice cod se vede din demo!
27. Daca ai renuntat la grad si apoi vrei sa revi in Staff, o vei lua de la 0, adica de la Helper, necontand ce grad ai fi avut!
28. Pentru a bana un player trebuie sa avem o dovada. Dovada trebuie sa contina minim un demo. Cum verifici un posibil codat? DEMO la tine in PC ---> POZE daca nu reusim sa ne dam seama daca are wall din demo ---> DEMO la el in PC daca nu reusim sa ne convingem la primele 2! 

Editat de KING | ROBERT
  • Like 2
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate