Sari la conținut

CS:GO - Un skin pentru CS:GO a fost vândut cu peste 400.000 de euro


dRama t i c a

Postări Recomandate

Resizer_16819324700881.jpg

 

V-am spus acum câteva zile cum 
piața skin-urilor din Counter Strike a luat-o complet razna în așteptarea noului Counter Strike 2.
 
Prețuri foarte mari, milioane de cutii deschise, pe scurt, ne confruntăm cu o adevărată goană după aur. O dovadă în plus a acestui lucru este vânzarea unui skin vândut cu peste 400.000 de euro

Un rezultat incredibil,  având în vedere că în urmă cu doar câteva luni același skin
s-a vândut cu 160.000 de dolari
 
(și, apropo, acesta era deja un preț scandalos la vremea respectivă)

Un trader de skin-uri de pe binecunoscuta piață SkinBid din CS:GO, zipeL, a susținut că s-a ocupat de vânzarea unei tranzacții în valoare de peste 500.000 de dolari, care includea cuțitul Karambit #387 P1, precum și skin-ul "AK-47 661 ST MW with 4x Titan (Holo)", care a ajuns acum la un preț foarte mare.

Evident, există multe skin-uri foarte căutate în joc, dar acest model, "Seed 661" pe care îl puteți vedea pe acest AK-47 este considerat cel mai dorit, un pic ca legendarul Black Lotus din Magic The Gathering.
În orice caz, acest skin este căutat și pentru că există doar 121 de modele de acest tip și, în consecință, un "obiect" de acest tip nu poate să nu devină un simbol al statutului pentru orice jucător.

Valoarea acestei "arme" crește și mai mult prin aplicarea celor patru autocolante "Titan Holo", limitate la o singură ocazie, la turneul ESL esports de la Katowice, care a avut loc în 2014 și a fost sponsorizat chiar de Valve. Luați în considerare faptul că un singur autocolant poate fi găsit cu până la 60.000 de dolari.

Sursa: TOMSHW.IT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate