Sari la conținut

[Stiri gaming] - The Sims 4 a ajuns la 70 de milioane de jucători, potrivit Electronic Arts


dRama t i c a

Postări Recomandate

the_sims_4_growing_together_5_jpg_1600x900_crop_q85.webp

 

The Sims 4 a depășit 70 de milioane de jucători la nivel mondial, datorită lansării versiunii free-to-play. Această cifră a fost furnizată de editorul Electronic Arts, care s-a arătat evident mulțumit de rezultat, subliniind că este cel mai jucat capitol din întreaga serie.

Odată cu lansarea versiunii free-to-play în octombrie 2022, The Sims 4 a atras peste 16 milioane de noi jucători, numărul mediu de jucători săptămânali crescând cu 53%. Pachetul de expansiune Growing Together a fost lansat în martie și s-a vândut mai mult decât orice altă expansiune a jocului din 2015 încoace.

Phillip Ring, producătorul executiv al jocului The Sims 4, a declarat că este "uimitor să vedem cât de mult a crescut comunitatea noastră în ultimii opt ani, iar jucătorii noștri continuă să ne inspire în atât de multe feluri pe măsură ce explorează viața în The Sims 4".

The Sims 4 a fost lansat pentru PC în septembrie 2014, înainte de a fi lansat pe Mac în 2015 și pe PS4 și Xbox One în 2017. Până în februarie 2019, a generat venituri de peste 1 miliard de dolari, în timp ce până în februarie 2021 a fost jucat de 33 de milioane de persoane, potrivit datelor EA.

Între timp, EA și Maxis au anunțat Project René, următorul episod al seriei, încă fără un titlu oficial.

Sursa: MULTIPLAYER.IT

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate