Sari la conținut

[Mister] - Misterul celei mai infricosatoare inchisori din lume


dRama t i c a

Postări Recomandate

Resizer_16818508481051.jpg

 

De-a lungul urmatorilor 100 de ani, ea a fost locul in care si-au petrecut ultimele clipe soldati confederati, indieni si prizonieri de razboi germani, cunoscuti criminali si infractori din toate categoriile sociale ale Americii. Multi au murit brutal, in cele mai ingrozitoare conditii imaginate. Se pare insa ca sufletele unora dintre mortii de la Alcatraz nu au mai parasit niciodata locul unde au murit, continuand sa apara din cand in cand, „ca si cand nu ar gasi drumul pe care trebuie sa mearga mai departe”, după cum noteaza presa americana.

In blocul D

Multi oameni au murit in celula 14D din Alcatraz de-a lungul istoriei inchisorii, dar poate cea mai ciudata poveste apartine unui gardian care a lucrat acolo in anii `40.

In acele timpuri, acel gardian si colegii sai aveau o placere perversa in a spune prizonierilor povestea unor entitati fantomatice care bantuiau coridoarele si celulele blocului D in cautarea “locatarilor” pe care apoi ii posedau, torturau si in final ii omorau in mijlocul noptii, scrie evz.ro.

Entitatea „in chestiune” se crede ca era spiritul unui condamnat care murise in blocul D la sfarsitul anilor 1800. Potrivit gardianului care a relatat urmatoarea poveste, la un moment dat un condamnat a fost inchis in celula 14D.

Urme de strangulare

Aproape imediat ce usa celulei s-a inchis, acesta a inceput sa urle, spunand ca inauntrul celulei se mai afla ceva cu niste ochi rosii incandescenti. Condamnatul a continuat sa tipe asurzitor timp de cateva ore, in ciuda faptului ca gardienii si ceilalti condamnati strigau la el insistand sa taca. Ceva mai tarziu condamnatul a tacut brusc.

In dimineata urmatoare gardienii care au inspectat celula acestuia l-au gasit mort. Autopsia care a urmat a relevat urme de strangulare pe gatul condamnatului, urme care conform versiunii oficiale nu puteau fi provocate de victima, eliminandu-se astfel versiunea sinuciderii.

Multi dintre cei care au murit la Alcatraz de-a lungul anilor au fost ucisi de catre gardieni, acestia chiar laudandu-se adeseori ca organizau sau luau parte la „jocuri ale mortii”, din amuzament, dar in acest caz particular gardienii au insistat ca ei nu au avut cu nimic de-a face cu moartea bietului om.

Un prizonier in plus

Pentru a aduce si mai mult realism acestei povesti, spusa de un gardian de odinioara care a petrecut numeroase ture singur pe culoarele Alcatrazului din acei ani, a doua zi dupa ce condamnatul a fost gasit mort (atunci cand gardienii au efectuat numararea prizonierilor), a fost necesara o a doua si o a treia numaratoare pentru ca, de fiecare data, le iesea un prizonier in plus!

Intr-un final gardienii s-au uitat la fetele tuturor condamnatilor asezati in linie si au realizat unde era greseala: la sfarsitul sirului statea aliniat condamnatulin plus” care era responsabil de confuzia creata. Era vorba despre fantoma celui care fusese strangulat in celula 14D cu o noapte mai inainte.Fantoma a disparut imediat dupa ce l-au privit toti cei adunati in curtea inchisorii.

In prezent inchisoarea a fost dezafectata si, dupa cum a dezvaluit un oficial american, nu din mila fata de tratamentul la care erau supusi prizonierii de acolo, ci pentru ca, intr-un viitor apropiat, autoritatile americane doresc sa faca teste in zona, „pentru a vedea unde incepe povestea si unde se termina realitatea”…

Sursa BZI.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate