Sari la conținut

Postări Recomandate

Postat (editat)

[1]. Nume: Cristian

[2]. Nick server: Cristahxe (Canili) 

[3]. Varsta: 14 aproape 15

[4]. LeveL: 18

[5]. Ore jucate[Apasa Aici]: GameTracker.com : Player Page for Cristahxe (Canili) | 189 ore.

[6]. Ai citit regulamentul?: Zm#LeagueCS

[7]. De ce doresti admin?: As dori admin pentru ca ma reapuc de cs 1.6, am fost aici admin din 2019-2020 si chiar vreau sa intretin comunitatea asta cu suportul meu! :)

Editat de imPRO
Postat

Well poate ai mai fost admin dar activitatea conteaza prima data te reapuci dupa vezi daca continui parerea mea iar activitatea ta arata asa:

BN2WyY4.png+ mai este si regula asta: 2. Varsta minima pentru a putea face o cerere de admin este de 16 ani.

deci de la mine ai Contra. Macar de aveai putina activitate si dupa faceai cerere, mult succes.

• Like 1
Postat

Contra, consider ca varsta sa fie luata in considerare 😊inteleg ca esti inca mic si ai vrea, insa daca ar fii cateva probleme si la care unii tineri nu fac fata pentru ca in ultima perioada ce vine acum(generatia x ) nu pra va descurcati la ceea ce inseamna responsabilitate si argumentara unor subiecte 

• Like 1
Postat

:pros:a mai fost admin si  din punctul meu de vedere se descurca foarte bine.

• Ador 1
Postat

Va multumesc pentru tot baietii! Chiar si cu Contra ma multumesc, oi avea eu sub 16 ani, dar tot mintea o folosesc, oi fi fost eu inactiv, da langa familie doresc!😘

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 membri

• Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate