Sari la conținut

[Fotbal]FCSB - Farul Constanța LIVE VIDEO, ora 20:30, pe Digi Sport 1. Oaspeții au două victorii cu bucureștenii în acest sezon


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

Partida dintre FCSB și Farul Constanța se va juca astăzi, de la ora 20:30, în DIRECT pe Digi Sport 1 și în format LIVE TEXT și LIVE VIDEO pe digisport.ro.

c2g9OWZmYWViZjM1NTI0YmNjZDU2NGFiZDBhMDcy

De asemenea, confruntarea poate fi urmărită, pe teritoriul României, și în aplicația Digi Sport, disponibilă în App Store și Google Play.

FCSB - Farul Constanța LIVE VIDEO, ora 20:30, pe Digi Sport 1. Trupa lui Hagi, test dificil pe Arena Națională

Meciul de pe Arena Națională se anunță a fi unul spectaculos, exact cum au fost cele din sezonul regulat.

Trupa lui Gică Hagi a reușit să se impună în ambele rânduri, 3-2, la București, și 3-1, la Constanța.

Ambele formații au avut un parcurs bun până acum în play-off. FCSB a înregistrat două egaluri și un succes, în timp ce Farul a avut două victorii și un meci nul.

În cazul unei victorii, formația pregătită de Mihai Pintilii și Elias Charalambous s-ar aproapia de Farul, liderul la zi al SuperLigii, la doar două puncte.

Clasament Liga 1

NzAwJmhhc2g9NzRlYzlkMTQ0NjkwNjhjMzI3NTk4

Bilanț nefavorabil pentru Gică Hagi în confruntările cu FCSB, din postura de antrenor

De-a lungul carierei sale de tehnician, Gică Hagi a avut multe probleme în meciurile cu FCSB. Din totalul de 27 de meciuri disputate împotriva roș-albaștrilor, "Regele" a bifat 17 eșecuri, 7 victorii și 3 remize. 

Primul meci al lui Hagi împotriva FCSB-ului, din postura de antrenor, a avut loc pe 26 martie 2006, atunci când fostul mare internațional o pregătea pe Poli Timișoara. 1-2 pentru bucureșteni a fost în acea partidă. 

Potrivit statisticilor, Gică Hagi a câștigat 54% din totalul punctelor puse în joc în cariera sa de antrenor în Liga 1, fiind pe locul 4 în topul actualilor tehnicieni cu peste 30 de meciuri în prima divizie. Primul loc este ocupat de Dan Petrescu (63.6%), Toni Petrea (61.2%) și Nicolae Dică (60.2%).

Gică Hagi: ”Vine o provocare mare pentru noi”

Înaintea meciului cu FCSB, Gică Hagi a transmis ce așteaptă din partea elevilor săi. Acesta are lotul complet pentru înfruntarea de luni seară.

”O provocare mare pentru noi. Suntem cu toții fericiți la Constanța, dar vine o provocare mare pentru noi. Trebuie să ne impunem principiile contra unei echipe talentate. Are un lot extraordinar (n.r. FCSB).

E posibil orice cu ei. Ne dorim să facem iar un meci bun cu ei din toate punctele de vedere. Să facem ambele faze, trebuie să ne apărăm bine, pentru că adversarul are calitate.

Arătăm bine. Obiectivul numărul unu cu care mergem la București este cel de a marca goluri. Altfel, nu putem aspira la nimic.

Suntem într-un moment bun și mergem la București pentru a încerca să venim cu cele trei puncte. Suntem cu lotul complet. Prima oară ne pregătim să atacăm, dar trebuie să știm să facem ambele faze.

Așa cum a zis Petrescu, dacă suntem favoriți, înseamnă că am făcut ceva fantastic. Dacă CFR spune asta prin Dan Petrescu, e ceva extraordinar. Florinel e un jucător extraordinar, dar nu putem vorbi doar de un jucător. Titlurile se câștigă colectiv”, a spus Gică Hagi, la conferința de presă.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate