Sari la conținut

[Fotbal] Dinamo a bătut palma cu doi jucători pentru sezonul viitor! Vlad Iacob a confirmat: „Ne-am înțeles!”


Alexandru06 @ LCS

Postări Recomandate

  • Administrator

verdictul-clar-dat-de-marius-avram-in-ca

Click

Vlad Iacob a confirmat că Denis Oncescu (18 ani) și Antonio Bordușanu (18 ani) vor continua la Dinamo.

Dinamo s-a înțeles cu Denis Oncescu și Antonio Bordușanu.

Denis Oncescu și Antonio Bordușanu ar putea să plece de la Dinamo la finalul acestui sezon, așa cum a anunțat ProSport, deoarece în vară le expiră contractele cu formația din Șos. Ștefan cel Mare. Conducerea clubului alb-roșu a anunțat, însă, că a discutat cu jucătorii și că părțile s-au înțeles cu privire la prelungirea angajamentului.

Portarul Denis Oncescu și mijlocașul Antonio Bordușanu au fost piese de bază la Dinamo în acest sezon, ambii profitând de regula „under” impusă de Federația Română de Fotbal cluburilor din eșalonul secund.

„Ne-am înțeles în privința contractelor, semnarea actelor fiind doar o formalitate pe care o vom realiza în scurt timp”, a declarat Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, potrivit GSP.

DINAMO-BUCURESTI-UNIREA-DEJ-LIGA-2-27.08

Antonio Bordușanu a revenit pe teren și a jucat din nou pentru Dinamo.

Antonio Bordușanu, mijlocașul lui Dinamo, s-a accidentat grav în finalul anului trecut, în timpul meciului de campionat cu Metaloglobus, câștigat de „câini” cu 2-1. Diagnosticul pus de medici a fost ruptură de ligamente încrucișate și menisc, astfel că jucătorul a fost supus unei intervenții chirurgicale.

După o jumătate de an de absență, Antonio Bordușanu a revenit pe teren și a marcat în Liga de Tineret, așa cum ProSport a anunțat la începutul acestei săptămâni.

Fotbalistul crescut în academia clubului din Șos. Ștefan cel Mare a intrat pe teren pentru ultimele 30 de minute ale meciului câștigat de Dinamo cu 5-2 în fața echipei LPS Iolanda Balaș Sőtér Buzău, din cadrul Ligii de Tineret. La puțin timp după ce a intrat pe gazon, acesta a primit responsabilitatea executării unei lovituri de la 11 metri, pe care a reușit să o transforme în gol.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate