Sari la conținut

[Fotbal]Gigi Becali, profit de peste 30 de milioane € ”fără să ridice un pai”.


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

"Nu am acceptul lui, dar o dau pe piață"

MTA2MCZoPTYzNiZoYXNoPTY0YzJjNDZhMTA4NWU1

Gigi Becali (64 de ani) continuă să fie un prosper om de afaceri din vânzările de terenuri. Despre modul în care milionarul din Pipera face bani vorbește Dumitru Dragomir (76 de ani), unul dintre apropiații finanțatorului de la FCSB.

Cum a făcut Gigi Becali profit de peste 30 de milioane de euro ”fără să ridice un pai”. Dezvăluirea lui Dumitru Dragomir

Fostul președinte al celor de la Liga Profesionistă de Fotbal a dezvăluit două afaceri de pe urma cărora Becali s-a ales cu un profit de peste 30 de milioane de euro. De altfel, Dragomir a spus că ar avea o avere cifrată la două miliarde de euro și care de curând a primit o ofertă colosală din partea celei mai mari companii de dezvoltări imobiliare din România: un miliard de euro în schimbul unor terenuri, cheltuie o avere în fiecare lună.

”Nu am acceptul lui, dar o dau pe piață. Gigi Becali, acum un an-doi ani, a vândut o parcelă de 8-10 hectare și o altă parcelă de vreo 14-16 hectare.

Primului i-a spus: dacă nu ai toți banii, îmi dai acum 5 milioane, iar restul la 1 februarie 2023. Ăla a avut necazuri și nu a avut să-i dea banii la 1 februarie, iar Gigi Becali nu l-a mai păsuit. Când au făcut ei afacerea, în urmă cu doi ani, se înțeleseseră la 150 de euro metrul.

Acum, când nu i-a mai dat banii, Becali i-a oprit 5 hectare din teren. A doua zi, Becali mi-a vândut mie și lui Florin Tănase cu 300 de euro metrul din astea 5 hectare, iar restul îl dă între 400 și 600 de euro. Practic, n-a mișcat nimic și a făcut 6-7 milioane de euro”, a spus Dragomir, la Fanatik.

Dumitru Dragomir: ”Acolo, dacă vinde mâine, dă cu 400-500 de euro metrul”

”Corleone” a dezvăluit și cum latifundiarul din Pipera a mai obținut un profit de 15 milioane de euro.

”Al doilea, cu terenul mare, era multimilionar, un tânăr de mare succes. Nu-i dau numele. Ăsta trebuia să îi dea la 1 martie 32 de milioane de euro. Îi vânduse Becali terenul cu o sumă între 200 și 250 de euro metrul. Milionarul i-a dat 16 milioane și n-a mai avut să-i dea 16.

Nici pe ăsta nu l-a păsuit. A luat înapoi 6 hectare. Acolo, dacă vinde mâine, dă cu 400-500 de euro metrul.

Dar să spunem că îi merge prost și dă cu 400 de euro metrul. Fără să ridice un pai, face alți 15 milioane de euro. Becali se ține de cuvânt”, a explicat Dumitru Dragomir

Sursa

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate