Sari la conținut

[Știri lume] - Bunicuța gangster la 78 de ani: A fost prinsă încercând să jefuiască o bancă... din nou


dRama t i c a

Postări Recomandate

Resizer_16809367548061.jpg

 

Bonnie Gooch din Missouri, SUA, a încercat să jefuiască, joi (6 aprilie), banca Goppert Financial Bank din Pleasant Hill. Potrivit Daily Star, bunicuța gangster are un lung istoric în spate.

În acest jaf, ea a înmânat un bilet casierilor băncii, a declarat poliția. Personalul a dat poliției o descriere a vehiculului ei, iar la câteva sute de metri de bancă, Bonnie a fost trasă pe dreapta. Polițiștii au găsit-o la volan, iar în interiorul mașinii avea dovezi care o legau de jaful de la bancă.

Evident, a fost o situație tensionată. Este șocant când vezi mâinile unei femei în vârstă și, mai ales când vezi că aceasta este cea care conduce vehiculul suspect”, a declarat șeful poliției din Pleasant Hill, Thomas Wright. 

Gooch a fost reținută fără a crea alte incidente.

Bătrânica nu este la prima ei abatere. Ea mai fost acuzată în trecut de jafuri bancare. În 2020, Bonnie Gooch a fost arestată în Lee's Summit pentru un alt furt dintr-o bancă și a fost condamnată ulterior. La acea vreme, fiul ei a declarat că mama sa a plecat din casă ”furioasă”, spunând că ”va jefui o bancă”. Sentința a fost suspendată, iar bunicuța a fost eliberată și pusă sub supraveghere. În 1977, Bonnie a fost găsită vinovată și de jefuirea unei bănci din California.

Joi, procurorii din comitatul Cass au reținut-o pe femeie pentru ultima sa infracțiune, iar pentru a fi eliberată, trebuie să plătească o cauțiune de 25.000 de dolari în numerar.

Sursa DCNEWS.RO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate