Sari la conținut

[Fotbal] Replică de la nivel înalt pentru Florin Talpan, care a prezentat singura modalitate prin care FCSB poate intra în Ghencea


ZoZoLe @ LCS

Postări Recomandate

FCSB a făcut repetate solicitări pentru a închiria stadionul din Ghencea, dar răspunsul venit dinspre CSA Steaua a fost de fiecare dată negativ.

Jmg9NjM2Jmhhc2g9YTg0YjZkOTdlOGE3NTdkOWU2

 

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a anunțat că FCSB va intra în Ghencea doar dacă Gigi Becali va plăti uriașul prejudiciu solicitat de ”militari” pentru folosirea mărcii ”Steaua”, în valoare de 36 de milioane de euro.

Eduard Novak, replică pentru Florin Talpan

Eduard Novak, ministrul Sportului, nu consideră normală poziția lui Florin Talpan, pe care l-a sfătuit să își revizuiască ”atitudinea”, și a reiterat că susține închirierea stadionului din Ghencea de către orice club dispus să achite banii.

”Sincer, am spus tot timpul părerea mea. Uitați-vă la Arcul de Triumf. Din start am spus că o bază sportivă de genul, în care numai gazonul costă 30.000 de euro lunar, trebuie administrată astfel încât costurile să iasă măcar.

Acum joacă Dinamo, o să joace Steaua, avem alte evenimente și suntem pe plus la Arcul de Triumf. Și are loc și rugby-ul. Așa trebuie administrat!

La Ghencea cine plătește? Statul plătește. Sper să își schimbe atitudinea (n.r. Florin Talpan). La un moment dat, trebuie să se uite și el în bugetul lui, ce face cu banii aceia”, a spus Eduard Novak.

Stadionul din Ghencea costă lunar 100.000 de euro

Costurile pentru mentenanța stadionului din Ghencea sunt imense, de aproximativ 100.000 de euro în fiecare lună, dar statul nu încasează mai nimic de pe urma noii arene.

Modernul stadion este folosit doar de către Clubul Sportiv al Armatei Steaua, pentru meciurile echipelor de fotbal, angrenată în eșalonul secund, fără drept de promovare în prima divizie, și de rugby.

SURSA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate