JoNsky Postat Aprilie 3, 2023 Postat Aprilie 3, 2023 Nume reclamant: JoNsky Nume admin reclamat: Curiosity Motiv: Slay degeaba Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): https://files.fm/u/55h2xxsux Nu-mi place sa fac asta (mai ales pentru un slay) dar acum chiar trebuie! Ideea e ca mie imi place sa-mi văd de treaba când joc . Dar nu este el singurul admin care nu are habar de ce trebuie sa faca pe server ca si admin, spunând ca el știe regulamentul si il aplică fara dovezi! Va rog sa luați masuri! Mulțumesc! Editat Decembrie 11, 2022 de Metra
Swarm Postat Aprilie 4, 2023 Postat Aprilie 4, 2023 @Curiosity, te rog sa postezi dovada pentru slay-ul acordat.
Curiosity Postat Aprilie 4, 2023 Postat Aprilie 4, 2023 Salut! Cum ti am raspuns si pe joc nu fac record pe secunda sa ti inregistrez tie abilitatea, ai dat abilitate si ai fugit asta banuiesc ca trebuie sa stii, scrie in regulament odata ce ataci cu abilitatea trebuie sa ataci sau (slay) daca se repeta kick/ban , multumesc
Swarm Postat Aprilie 4, 2023 Postat Aprilie 4, 2023 Dupa o discutie cu Curiosity, mi-a aratat dovada necesara + inca cativa admini care au spus ca ti-au dat slay pe acelasi motiv, incearca sa nu mai faci aceasi greseala pe viitor. - Admin-ul bec confirmand ca ti-a dat un slay pentru acelasi motiv. Reclamatie respinsa. T/C
Postări Recomandate