Sari la conținut

JoNsky

Members
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Configurații server

  • Server & Games
    ZM

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Realizările lui JoNsky

IRON III

IRON III (3/25)

  • 1 an de LeagueCS

Insigne recente

0

Reputație Comunitate

  1. Gag/Kick/Ban 15 minute Cum îți explici 4 ore? 1. Referitor la acel laser! Am jucat cu Andreea aproape toata harta si nu mi a zis absolut nimic pentru ca nu era in spawn. Spawn ul era in fata daca cunosti harta. Din pacate nu o știi. 2. Nu cred ca știi ce înseamnă cuvantul victima! Am recunoscut exact ca nu s usa de biserica si mă scapa gura câteodată!
  2. Nume reclamant: JoNsky Nume admin reclamat: Hood Motiv: limbaj Durata Ban (Daca este cazul): 4 ore Dovada(video/poza/demo): https://ibb.co/6BnThyM https://ibb.co/G07QLCg Prima data primesc gag ca am zis "dracu" tinand cont ca multi adimini spun un astfel de cuvânt. Pe bune?! La o ora distanta într-adevăr l am injurat pe unu pentru ca l am lasat sa intre cu mine si dupa m a infectat (m a enervat tare) . Primesc gag si dupa ban 4 ore. Pe bune?!.. Alt exemplu: https://ibb.co/tbLxbLZ https://imageupload.io/SY7hb4ttmoCtTuq Primesc gag de la Andreea ca am spus "fuck". Si multe alte gag uri primite pentru "fuck","dracu". Recunosc ca nu s usa de biserica si cateodata vorbesc urat, fiind niste playeri nesimtiti. Primesc gag pe drept!!! Dar consider ca aceste comenzi sunt un abuz asupra unor astfel de cuvinte iar cu banul mi s a părut o exagerare, intru cât intru o oră, doua seara sa ma relaxez! Nu fac astfel de reclamatii de obicei, Dani știe lucrurile astea si am vorbit mereu despre abuzuri dar ținând cont ca nu se cer dovezi pentru slay/gag/kick nu prea ai ce sa le faci adiminilor. Multumesc! O seara buna!
  3. Nume reclamant: JoNsky Nume admin reclamat: Curiosity Motiv: Slay degeaba Durata Ban (Daca este cazul): - Dovada(video/poza/demo): https://files.fm/u/55h2xxsux Nu-mi place sa fac asta (mai ales pentru un slay) dar acum chiar trebuie! Ideea e ca mie imi place sa-mi văd de treaba când joc . Dar nu este el singurul admin care nu are habar de ce trebuie sa faca pe server ca si admin, spunând ca el știe regulamentul si il aplică fara dovezi! Va rog sa luați masuri! Mulțumesc! Editat Decembrie 11, 2022 de Metra
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate