Sari la conținut

CS:GO - PGL CS2 Major Copenhaga 2024 - Primul Major de Counter-Strike 2 va avea loc anul viitor în Danemarca


dRama t i c a

Postări Recomandate

Resizer_16801849141811.jpg

 

Turneul care va rămâne în istorie ca fiind primul turneu Major de Counter-Strike 2 va avea loc în perioada 17-31 martie 2024 la Copenhaga.

Vă anunțăm cu mândrie că vom găzdui un alt Major al unuia dintre cel mai iubit joc din toate timpurile: Counter-Strike.

Suntem pregătiți să aducem primul Major de Counter-Strike în Danemarca, o țară cu rădăcini adânci în istoria jocului. 


Fanii din întreaga lume vor fi întâmpinați în Royal Arena, una dintre cele mai moderne și prestigioase arene din lume, pentru a asista la lupta fascinantă a celor mai bune organizații și jucători din lume. 

PGL are un palmares de succes în găzduirea evenimentelor esports de succes. PGL Major Stockholm din 2021 a fost cel mai urmărit turneu CS:GO din toate timpurile, în timp ce recentul PGL CS:GO Major Antwerp 2022 a fost cel mai mare eveniment de esports  din toate timpurile, atrăgând peste 20.000 de fani la Sportpaleis din Antwerp.

Cu pasiunea noastră pentru esports, nu vă puteți aștepta la nimic mai puțin decât la un spectacol epic la PGL CS2 Major Copenhaga 2024.

Unul dintre cele mai mari jocuri din toate timpurile se îndreaptă spre un alt capitol, iar noi nu am putea fi mai fericiți să găzduim probabil cel mai important Major al francizei din ultimii ani. Danemarca are o moștenire bogată în sporturi electronice și suntem încântați să aducem cele mai bune echipe de Counter-Strike din lume la Copenhaga pentru a concura pentru cel mai prestigios titlu al jocului.

Ambiția noastră pentru PGL CS2 Major Copenhaga 2024 este de a depăși recordurile de audiență din toate timpurile ale jocului.

PGL CS2 Major Copenhaga 2024 va găzdui cele mai bune 24 de echipe de Counter-Strike 2 din lume.

Cu un fond masiv de premii de 1.250.000 de dolari, competiția va fi acerbă, echipele luptând pentru  titlu de campion major. Evenimentul va fi primul Major de Counter-Strike care va avea loc în Danemarca, o țară cu o istorie lungă și mândră în domeniul sporturilor electronice.

Nu ratați ocazia de a fi martorii celor mai mari jucători de Counter-Strike care se întrec la cel mai înalt nivel, cu milioane de fani care îi încurajează din întreaga lume.

Biletele vor fi disponibile în curând, așa că rămâneți la curent cu noutățile și urmăriți PGL pe rețelele de socializare pentru cele mai recente știri și informații. Pregătiți-vă să trăiți emoția vieții la PGL CS2 Major Copenhaga 2024!” 

Sursa PGLESPORTS.COM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate