Sari la conținut

Crytek nu mai dă în judecată CIG, momentan


BoGdY

Postări Recomandate

Squadron42.jpg

Atunci când nu își concediază cea mai mare parte din angajați, ca urmare a unor decizii foarte proaste de management, Crytek se mai preocupă cu a da în judecată Cloud Imperium Games, studioul responsabil pentru Star Citizen.

Dacă nu vă amintiți, Crytek susține că CIG are o licență pentru a crea doar un singur joc pe motorul CryEngine, dar de câțiva ani a separat componenta de singleplayer a lui Star Citizen într-un joc de sine stătător numit Squadron 42. Procesul a fost însă anulat, deoarece Crytek are în acest moment o mică problemă ce nu prea i-ar permite să continue cu derularea sa. Squadron 42 nu există. Bine, este în dezvoltare, dar nu este încă un joc de sine stătător, și ca urmare nu prea au cum să dea în judecată pe cineva pentru producția sa ca un joc de sine stătător. Așa că plângerea a fost retrasă și va fi reintrodusă mai târziu, studioul sperând să se vadă la tribunal cu CIG în ziua de 13 octombrie 2020, când o variantă de testare a lui Squadron 42 ar trebui să fie gata.

Între timp au ieșit la iveală și câteva informații ce ar putea veni în ajutorul celor de al Crytek. Se pare că CIG nu a trecut tocmai în totalitate, complet, de tot la motorul Lumberyard, și încă mai folosește într-o formă sau alta CryEngine, conform documentelor de la tribunal.

Bătălia dintre cele două companii nu va avea vreun rezultat care să fie pe placul oricui. Nu de alta, dar dacă CIG pierde, atunci dezvoltarea lui Star Citizen și a lui Squadron 42 va fi afectată. Iar dacă va pierde Crytek, atunci probabil studioul va da faliment, nu de alta, dar cam are nevoie de bani. Cel mai de succes joc al său din ultima vreme, Warface, nici măcar nu mai în mâinile companiei, iar Hunt Showdown nu a prea devenit următorul PUBG.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Arhivat

Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.

  • Navigare recentă   0 membri

    • Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Termeni de Utilizare & Politică Intimitate