te-n_cing Postat Martie 25, 2023 Postat Martie 25, 2023 Numele d-vs: te-n_cing IP server: 193.84.64.163:27015 DNS: PREDATOR.LEAGUECS.RO Tipul jocului (CS:GO, CS 1.6, SAMP): CS 1.6 Modul serverului: Predator Număr de sloturi: 30 Firmă găzduire: gazduirejocuri Deținători Principali (numele de pe forum): eu Deținători Secundari (numele de pe forum): - Link GameTracker.com: https://www.gametracker.com/server_info/193.84.64.163:27015/ Adresa de contact (mail, facebook, steam): Mihai Porusniuc Recomandat de (numele persoanei care va recomandat forum-ul)*: Stiu de mult comunitatea de pe google, ajung acasa si schimb numele la server sa nu pierd modele sunt la munca: Categorii Regulament, Anunturi Administrative, Echipa Administrativa, Cerere Accese (sa fie sub categorie: Admin, Slot, Tag), Cereri UnBan, De ce am dat ban?, Cine face abuz de admin, Discutii Libere, Zona Adminilor, Arhiva Predator
LCS PREMIUM .GoSSen. Postat Martie 25, 2023 LCS PREMIUM Postat Martie 25, 2023 Cererea dumneavoastră a fost acceptată, DNS-ul va fi activat în cel mai scurt timp posibil, mai jos aveți o listă de pași pe care să-i urmați după acceptarea cererii. Creați un topic în categoria „Forum Management” ( click ), pentru crearea categoriilor dumneavoastră! Asigurați-vă că numele serverului este identic cu cel din cererea de DNS!
Postări Recomandate
Arhivat
Acest topic este acum arhivat și este închis pentru alte răspunsuri.